Bucătăria reprezintă o parte importantă în viața gospodinelor. Multe femei ajung să petreacă poate mai mult de jumătate de zi în bucătărie pentru a face preparate pentru cei dragi. Acest lucru poate fi o problemă mai ales dacă nu știi cum să îți ușurezi munca. Există momente când dai greși și asta doar din cauza faptului că nu știi toate trucurile care te ajută. Află cele mai utile trucuri care te vor ajuta enorm în bucătărie.
10 de trucuri în bucătărie
1.Când fierbi legumele verzi trebuie să pui sarea la început, iar pentru legumele uscate, sarea se pune abia la final, atunci când boabele se înmoaie sau se crapă
2.Fasolea uscată se înmoaie într-o cantitate de două ori mai mare decât greutatea boabelor
3.Găluștele de griș vor fi mult mai gustoase dacă amesteci grișul cu 2-3 linguri de mălai
4.Dacă pui puțin oțet în apa în care fierb cartofii, piureul îi va păstra culoarea albă
5.Ca ouăle să nu se mai crape la fiert, pune sare în apa în care fierb
6.Pentru o varză mai fragedă, ea se sărează mai întâi, iar mai apoi se frământă
7.Ardeii copți se pun într-un vas cu o mână de sare. Se acoperă, iar atunci când se răcesc se curăță mult mai ușor
8.Pâinea se reîmprospătează dacă o înfășurăm într-un tifon sau șervețele umed timp de 10-15 minute
9.La fierberea pastelor, pune în apă o bucățică de unt pentru a nu se mai forma spumă
10.Pentru o friptură gustoasă nu trebuie înțepată când se află pe grătar pentru că astfel se pierde sucul
Sursa: https://spynews.ro/