Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Măști pentru păr care au salvat-o pe autoare

Îmi place să-mi revigorez părul cu măști pe care le pot prepara singură, acasă. Sunt ieftine, eficiente și nu-mi implică riscațiuni pentru sănătate.

Și astăzi, aș dori să împărtășesc cu dvs. două rețete de măști pentru păr cu vitamine concentrate, care mi-au salvat părul și m-au făcut să mă simt excelent.

1. Măști pentru părul deteriorat
Prima mască este potrivită pentru orice tip de păr și este plină de vitamine care îi redau strălucirea și îl întăresc. Iată de ce ai nevoie:

  • 1 fiolă de vitamină B1
  • 1 fiolă de vitamină B6
  • 5 ml extract de aloe vera
  • 1 lingură de balsam pentru păr
  • 1 fiolă de vitamină B12

Pentru a pregăti masca, amestecați toate aceste ingrediente cu balsamul pentru păr și omogenizați bine compoziția rezultată. Înainte de a o aplica pe păr, asigurați-vă că verificați dacă aveți vreo reacție alergică la produsele din mască.

Aplicați o cantitate mică pe încheietura mâinii și așteptați 10 minute. Dacă nu observați nici o senzație de arsură sau înroșire, puteți aplica în siguranță masca pe păr.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, întindeți-vă părul cu o perie timp de 5 minute înainte de a aplica masca. Acest lucru stimulează circulația sângelui în scalp și permite substanțelor active din mască să pătrundă mai bine în foliculi.

Aplicați masca pe părul umed și acoperiți-vă capul cu o cască de duș sau o pungă de plastic. Lăsați-o să acționeze timp de 20-30 de minute, apoi clătiți bine cu apă caldă. Lăsați-vă părul să se usuce natural și bucurați-vă de rezultatele uimitoare pe care le veți obține în timp.

2. Mască împotriva căderii părului


Dacă observați că părul dumneavoastră cade frecvent și își pierde din densitate, vă recomand o mască specială care stimulează creșterea părului și oprește căderea. Iată ce aveți nevoie:

  • 5 ml extract de aloe vera
  • 5 picături de tinctură de propolis
  • 2 fiole de acid nicotinic

Amestecați aceste ingrediente într-un recipient și asigurați-vă că nu aveți nici o reacție alergică la ele. Înainte de a aplica masca, pieptănați bine părul cu o perie groasă. Spălați-vă capul cu șamponul obișnuit și lăsați părul să se usuce până devine puțin umed.

Aplicați masca la rădăcină și masați scalpul ușor pentru a facilita absorbția substanțelor active. Acoperiți-vă capul cu un prosop și lăsați masca să acționeze timp de câteva ore sau chiar peste noapte. Când vă clătiți părul, folosiți apă caldă și evitați produsele toxice sau agresive.

Am folosit aceste măști și am observat îmbunătățiri semnificative ale părului meu. Părul meu a devenit mai rezistent, mai strălucitor și nu mai cade în exces.

În plus, mi-a crescut mai repede și mai sănătos. Vă recomand cu încredere să le încercați și dvs. și să îmi împărtășiți experiența voastră în comentarii.