Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Mihai Albu a devenit cunoscut pe piața pantofilor de lux din România începând cu anul 1995, urmând apoi să se facă remarcat și prin expoziții în Londra, Viena, Dubai și Paris. Prin creațiile sale extravagante, a reușit să intre de două ori în World Record Academy cu cele mai înalte obiecte de încălțăminte de 31 cm și ulterior 37cm.

Astfel, a atras atenția unor publicații de modă importante, printre care se numără Vogue Italia și Shoegam, unde a apărut alături de creatori de modă consacrați precum Manolo Blahnik, Christian Louboutin sau Alexander McQueen.

După mai bine de două decenii de succes pe plan local, Mihai Albu a început să vândă și pe piețe externe din Hong Kong, Japonia, SUA, Spania, Marea Britanie și Dubai, deși nu are magazine fizice în afara țării. 

Mihai Albu, designerul în vârstă de 61 de ani și fostul soț al Iuliei Albu, a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer în urma unui control de rutină.

În cadrul unui mesaj postat pe rețelele sociale, creatorul de pantofi a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer de prostată, a fost supus unei operații de îndepărtare a prostatei și a ganglionilor, iar acum se află în perioada de convalescență.

„Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am inceput-o cu multă speranță. În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată.

A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali”, a dezvăluit el, precizând, de asemenea, că nu-și pierde speranța: „Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală, iar progresele se văd de la o zi la alta.

Este extrem de important sa nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă așteaptă multe creații spectaculoase”.

Mihai Albu are o iubită nouă, care este chirurg cardiac

Mihai Albu are o relație frumoasă în prezent și nu exclude posibilitatea de a se recăsători. Iubita lui este chirurg cardiac, are o fetiță de șapte ani și este prima femeie pe care i-a prezentat-o și fiicei sale, Mikaela.

„Ne-am întâlnit prin nişte cunoştinţe comune, ne-am plăcut, am discutat şi am continuat. Ea este chirurg cardiac, operează pe inimă deschisă. Fiecare e cu treaba lui, eu sunt, să zicem mai artist, ea este mai tehnică. Într-adevăr, operează de dimineaţa până seara, uneori şi noaptea. Programul ei este foarte încărcat şi destul de obositor, trebuie atenţie foarte mare, odihnă mult, dar de când am intrat în mediul ăsta academic medical, am aflat tot felul de lucruri pe care nu le ştiam”, a mai povestit creatorul de pantofi.