Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.


Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Dacă sunteți în căutare de o rețetă simplă și delicioasă pentru desert, papanașii sunt alegerea perfectă. Acești delicii din brânză de vaci te vor cuceri cu gustul lor dulce și textura lor pufoasă. Iată cum poți să-i pregătești în câțiva pași simpli.

Ingrediente:

  • 500 g brânză de vaci
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de zahăr
  • 2-3 linguri de griș
  • puțin pesmet
  • ulei

Mod de preparare:

1.Într-un bol, așează brânza de vaci și adaugă oul, zahărul și grișul. Amestecă bine până obții o compoziție omogenă.

2.Pune un vas cu apă la fiert.

3.Cu ajutorul mâinilor, formează biluțe din compoziția de brânză. Când apa a început să clocotească, adaugă papanașii în vasul cu apă.

4.Când papanașii au ieșit la suprafață, înseamnă că sunt fierți.

5.Încinge o tigaie cu ulei și prăjește pesmetul câteva minute. Apoi, adaugă zahărul și gătește la foc mic pentru 1-2 minute. Toarnă amestecul într-un bol.

6.Scoate papanașii din apă și treci-i prin pesmetul pregătit anterior. Asigură-te că fiecare papanaș este acoperit cu pesmet pe toată suprafața.

Acum, papanașii sunt gata de servire. Poți să-i savurezi simpli, cu gem sau cu smântână dulce. Indiferent de alegerea ta, te vei bucura de un desert delicios și reconfortant. Poftă bună!