A murit Alexandru Arsinel. Actorul s-a stins din viata, azi, la varsta de 83 de ani.

Alexandru Arsinel a murit azi la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, unde se afla internat de doua saptamani. Marele actor roman a fost foarte bolnav in ultima perioada.

Actorul fusese recent internat intr-un centru specializat de ingrjiri paliative, dupa ce starea sa de sanatate s-a deteriorat rapid. Chiar angajatii centrului au fost cei care au solicitat ca Alexandru Arsinel sa fie transferat la spital pentru a putea primi ingrijiri medicale de specialitate.

Informatia a fost confirmata in exclusivitate pentru FANATIK de fiul acestuia, Bogdan. “Da, este adevarat!”, a declarat Bogdan Arsinel.

Alexandru Arsinel s-a confruntat, in ultimii ani, cu numeroase probleme serioase de sanatate.

Alexandru Arsinel s-a nascut acum 83 ani, in satul Dolhasca din regiunea Baia a Regatului Romaniei atunci, pe 4 iunie 1939, acum judetul Suceava.

Al Doilea Razboi Mondial i-a marcat copilaria cu bombardamente, saracie si foamete. Familia nu era una instarita. Cand parintii gaseau, si puteau!, sa cumpere lapte, copii – Arsinel a mai avut o sora si un frate – primeau pe rand, fiecare in cate o zi, cate o cana, dimineata… Iar hainele treceau de la cel mai mare la cei mai mici.