Ana Isadora, fiica celebrului actor Maia Morgenstern, a împlinit de curând 17 ani. Actriţa a împărtăşit o fotografie cu fiica sa, evidenţiată astfel frumuseţea copleşitoare a acesteia. Ana Isadora s-a născut când mama sa avea 41 de ani.

Maia Morgenstern, în vârstă de 58 de ani, s-a născut în Bucureşti, într-o familie de origine evreiască.

Maia Morgenstern a fost căsătorită cu actorul Claudiu Istodor între 1983 și 1999, iar apoi cu medicul Dumitru Bălţăteanu între 2001 și 2015. Din aceste căsnicii au rezultat trei copii: Tudor Aaron Istodor, Eva Leea Cabiria și Ana Isadora.

Deşi divorţul a avut loc cu mulţi ani în urmă, atât Maia Morgenstern, în vârstă de 57 de ani, cât și Claudiu Istodor, în vârstă de 58 de ani, au reuşit să păstreze o relaţie profesională excelentă, neafectată de probleme personale.

Despre fiul actriţei, Tudor Aaron Istodor, s-au scris multe lucruri de-a lungul timpului. Acesta a fost prezent pe scenă la multe spectacole de teatru sau în filme. Întrebările legate de cele două fiice ale actriţei, însă, au rămas fără răspuns până acum. Fetele au fost întotdeauna ferite de ochii curioşilor și de camerele de filmat.

Ana Isadora este o tânără în vârstă de 17 ani, extrem de atrăgătoare, care, cu siguranţă, va avea un viitor la fel de strălucit ca cel al mamei sale. În luna aprilie a acestui an, Maia Morgenstern i-a transmis un mesaj special, cu ocazia împlinirii vârstei de 17 ani.

„La mulţi ani frumoşi, sănătoşi şi fericiţi, piersică de primăvară!”, a scris Maia pe Facebook.

Maia Morgenstern a adus-o pe lume pe Ana Isadora în aprilie 2003, atunci când actriţa avea 41 de ani. Cu curaj, Maia Morgenstern a luat această decizie, ştiind deja ce înseamnă să fii părinte. Este cea mai frumoasă dar pe care viaţa ţi-l oferă, şi la care tu poţi răspunde.

Dăruiţi fiinţelor dragi timpul şi iubirea necesare, chiar dacă momentele cheie din viaţă survin târziu.

Maia Morgenstern a studiat la Academia de Teatru şi Film între 1981 şi 1985, după care a jucat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ până în 1988. Ea a apărut pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti și ulterior s-a alăturat trupei Teatrului Naţional „Ion Luca Caragiale”.

Printre rolurile notabile pe care le-a interpretat în teatru se numără Lolă Lolă în „Îngerul albastru” sau Kathleen Hogan în „Park Your Car în Harvard Yard”. Morgenstern este cunoscută publicului român mai ales pentru rolurile din filmele „Balanța”, „Cel mai iubit dintre pământeni” și „Patimile lui Hristos”.

Maia Morgenstern este una dintre cele mai iubite şi apreciate actrițe din România. Este o mamă dedicată a trei copii și, în același timp, are o carieră de succes în lumea teatrului.

Cabiria, în vârstă de 20 de ani, trăieşte în Cluj şi studiază actoria. Unica se pare că este singura dintre copii care nu urmează calea artei scenice. Ana Isadora, în vârstă de 16 ani, și-a manifestat interesul pentru un domeniu cu totul diferit, cel al psihologiei, conform revistei orizontale „Unică”.