Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Premierul Ciolacu a explicat că această extindere a fost necesară, având în vedere că încă 1,1 milioane de beneficiari mai au fonduri pe cardurile lor.

Scopul principal al acestei măsuri este să asigure faptul că ajutorul financiar pentru facturi nu se risipește și ajunge la cei care au nevoie de el.

Prin urmare, dacă aveți bani pe cardul de energie, acum aveți mai mult timp la dispoziție pentru a-i utiliza în scopul achitării facturilor curente și restante.

Cardurile de energie sunt ideale pentru a vă ajuta să vă gestionați mai eficient bugetul de energie.

Acestea pot fi utilizate pentru plata facturilor curente și restante, exclusiv pentru consumul de energie de la adresa dumneavoastră de domiciliu.

Astfel, puteți beneficia de acest ajutor financiar pentru a vă asigura că nu aveți datorii restante și că nu vi se întrerupe furnizarea de energie electrică.

Un alt avantaj al acestor carduri de energie este că puteți utiliza banii de pe card pentru a efectua mai multe plăți către diferiții furnizori, până când fondurile sunt complet epuizate.

Aceasta înseamnă că puteți utiliza cardul pentru achitarea facturilor la mai multe companii și furnizori de energie.

Această flexibilitate vă permite să vă gestionați mai eficient plata facturilor și să vă asigurați că toate datoriile sunt achitate în mod corespunzător.

Cu această prelungire a valabilității cardurilor de energie, aveți mai mult timp și flexibilitate pentru a beneficia de acest ajutor important în gestionarea facturilor dumneavoastră de energie.

Valabilitatea acestor carduri a fost prelungită pentru încă două luni până la 31 mai 2024. Acest anunț a fost făcut de premierul Marcel Ciolacu. Această decizie a reprezentat una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fondurile europene și are un impact major asupra vieții a 2,8 milioane de beneficiari.

Asigurați-vă că utilizați pe deplin această oportunitate și că vă achitați facturile în mod corespunzător pentru a avea o viață confortabilă și lipsită de griji.