Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.
Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!
Vă prezentăm o rețetă delicioasă și ușor de preparat de cartofi la cuptor feliați. Aceștia sunt tăiați vertical, de sus în jos, și apoi sunt rumeniți până devin aurii.
În farfurie, acest lucru este pur și simplu perfect. Cartofii reprezintă alegerea ideală ca garnitură pentru orice fel de carne. Un singur cartof poate fi preparat în mai multe feluri.
Ingrediente:
- 4 cartofi de mărime medie, mai lunguieti
- ¼ linguriță sare
- ⅛ linguriță piper
- ⅛ linguriță ardei iute
- ⅛ linguriță usturoi
- ⅛ linguriță paprika
- 4 până la 6 linguri ulei de măsline
Cum să prepari cartofi la cuptor feliați:
PRIMUL PAS:
Spală și usucă cartofii bine. Taie fiecare cartof pe lungime, dar nu până la mai mult de jumătate. (Poți face și felii în diagonală pentru a obține un cartof mai crocant)
AL DOILEA PAS:
Încălzește cuptorul la 200 de grade Celsius. Amestecă toate condimentele împreună.
AL TREILEA PAS:
Presară ulei de măsline peste cartofi. Presară amestecul de condimente uniform peste cartofi.
AL PATRULEA PAS:
Așează cartofii pe o tavă de copt căptușită cu hârtie de copt. Coace timp de 40 până la 45 de minute.