Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Celebrul Comediant Cătălin Bordea trece din nou printr-o perioadă dureroasă după ce anul trecut a fost părăsit de soție, iar mai apoi aceasta s-a cuplat cu cel mai bun prieten al său. 

Mihaela Bordea, mama comediantului, s-a stins din viață, la vârsta de 55 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală cumplită.

În 2017, aceasta fusese diagnosticată cu cancer. La acel moment, Cătălin a vorbit despre boala mamei lui făcând și o glumă, glumă pe care, de altfel, o făcuse și ea:

Mama lui Cătălin Bodea s-a stins din viață

„Eu cred din tot sufletul în puterea bunului gând, chiar dacă câteodată răutatea cotidianului mă năpădeşte și mă transformă, încerc din răsputeri să revin la lumina. Sunt oameni care mi-au spus și aproape m-au convins că optimismul meu este forțat și simulat însă azi viața mi-a dat încă un semn ca nu e așa, că e ereditar. Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să deranjeze pe nimeni.

Și această stare a ei a ajutat-o în proporție de cincizeci la sută sa fie bine. Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă și am râs din tot sufletul amândoi. Mi-a zis: «Cătăline, am o veste proastă și una bună. Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut părul și aia bună e că acum semănăm leit»”, a scris Cătălin Bordea, pe rețelele de socializare.

Înmormântarea Mihaelei Bordea va avea loc în satul ei natal, Todireni, județul Botoșani, acolo unde ea a locuit, dar și unde Cătălin Bordea a crescut.

Comediantul a avut o legătură specială cu cea care i-a dat viață și a descris suferințele care au încercat-o în ultimii ani. Mama sa avea doar 16 ani când l-a adus pe lume, însă actorul a fost crescut de bunică de la vârsta de doi ani, după ce tatăl lui l-a abandonat în autobuz.