Ultimul interviu al Ronei Hartner înainte să moară. Ce planuri avea în România pentru Crăciun și viitor


La începutul lunii noiembrie, Rona Hartner, care din nefericire ne-a părăsit recent, a acordat un interviu redacției Playtech Știri. În cadrul discuției, a vorbit despre planurile sale viitoare, arătându-se plină de optimism. Află mai multe despre gândurile și speranțele sale exprimate în acest ultim interviu.

Gândurile și Aspirațiile Ronei Hartner

Pe data de 9 noiembrie, la scurt timp după ce a anunțat că a depășit dificultățile de sănătate cu care se confruntase, Rona Hartner a împărtășit cu entuziasm redacției Playtech Știri planurile și speranțele sale pentru viitor. Printre acestea, a menționat și dorința de a se recăsători:

„Sunt convinsă că mă voi recăsători. Nu mă opresc la eșecurile din trecut. Cred într-o atracție fizică intensă și în puterea credinței.

După două căsătorii, una cu un argentinian și alta cu un francez, mă gândesc acum la posibilitatea unei căsătorii cu un român. Cred că a treia oară va fi cu adevărat o căsătorie a maturității”, mărturisea Rona Hartner cu entuziasm pentru Playtech Știri.

Din păcate, aceste planuri și speranțe s-au năruit odată cu vestea tragică a trecerii sale în neființă. Ultimul său interviu rămâne mărturia unei vieți pline de speranță și optimism, chiar și în fața adversităților.

Ultimul interviu al Ronei Hartner înainte să moară. Ce planuri avea în România pentru Crăciun și viitor

Artista avea programate concerte la început de 2024

În același ultim interviu al Ronei Hartner înainte să moară, artista își anunța fanii de noi concerte, parte dintre ele programate să aibă loc în perioada anului 2024, spunând atunci că ”

Îmi doresc foarte mult să vin în țară, cu noul meu proiect muzical, Eternity”:

”Sper să nu vin la începutul anului 2024, sănătatea mea este încă fragilă, trebuie să mai stau liniștită. Mi-aș dori să ajung pentru perioada de Crăciun.

În plus, mai pregătesc un spectacol superb, unde vă aștept pe toți cu mare drag!”, ne mai dezvăluia Rona Hartner, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Din păcate, toate aceste planuri de viitor au fost înterupte brusc astăzi, Rona Hartner încetând din viață, la doar 50 de ani.

Dramele prin care a trecut Rona Hartner

După succesul avut în anii 90 cu cele două pelicule cinematografice, și scandalul din 1999, Rona Hartner lua drumul Franței, unde avea să treacă printr-o perioadă dramatică. Vedeta avea să recunoscând că ar fi avut cel puțin trei tentative de suicid:

”Eu am avut trei tentative de sinucidere la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai.

O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea.

Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier”, declara Rona Hartner.

Ultimul interviu al Ronei Hartner înainte să moară. Ce planuri avea în România pentru Crăciun și viitor

Din păcate, boala de care suferea i-a fost, în cele din urmă, fatală, iar astăzi ne luăm rămas bun de la tornada din Balcani, așa cum era supranumită de presa franceză.