Lorelai Mosnegutu, talentata concurentă care a câștigat emisiunea Romanii au Talent în 2017, a captat inimile telespectatorilor ProTV cu talentul său impresionant.

De atunci, mulți oameni s-au întrebat ce s-a întâmplat cu ea și cu ce se ocupă acum. Mama sa adoptivă a făcut câteva declarații emoționante, dezvăluind câteva detalii despre viața actuală a tinerei.

Un nou început în dragoste

Potrivit declarațiilor Vioricăi Parva, mama adoptivă a lui Lorelai, aceasta trăiește acum emoțiile primei iubiri. Se pare că s-a îndrăgostit de un coleg de la un alt liceu, iar cei doi sunt foarte apropiați.

Comunică în fiecare zi și își împărtășesc gândurile și frustrările. Această relație caldă și prietenoasă îi bucură pe amândoi, dar și pe mama adoptivă, care a avut grijă de Lorelai ca de propriul său copil. Împreună, cei doi tineri se distrează și creează conținut amuzant pe platforma TikTok.

Continuă să învețe de acasă

Lorelai Mosnegutu, în vârstă de 17 ani, se află în clasa a XI-a la secția de Canto. În contextul actual al pandemiei, aceasta își desfășoară activitățile școlare online.

Cu toate acestea, conform mamei adoptive, Viorica Parva, rutina de învățare a Lorelai nu a fost afectată în mod negativ. Dimpotrivă, Lorelai afirmă că este mult mai simplu să învețe de acasă. Cu toate acestea, nu uită să menționeze că este foarte mândră de realizările fiicei sale, care a scris deja zece cărți.

Investiții și donații

După ce a câștigat premiul mare de 120.000 de euro în emisiunea Romanii au Talent, Lorelai Mosnegutu a decis să își investească banii într-un apartament cu două camere, situat în zona Popești-Leordeni.

Apartamentul se află la parter și beneficiază de o grădină. Costul total al apartamentului a fost de 57.000 de euro. De asemenea, Lorelai a donat o parte din bani unei fundații care sprijină copiii cu probleme. Se declară împlinită și fericită că și-a îndeplinit visul și abia așteaptă să împodobească bradul de Crăciun cu bucurie și entuziasm.

Concluzie

În concluzie, Lorelai Mosnegutu, câștigătoarea emisiunii Romanii au Talent în 2017, a făcut o tranziție reușită în viața de zi cu zi, continuând să-și dedice pasiunii sale pentru muzică și literatură.

Relația sa de prietenie și susținere cu colegul din liceu o ajută să simtă iubirea și sprijinul în fiecare zi. Prin investițiile și donațiile sale, Lorelai demonstrează generozitatea și preocuparea pentru ceilalți, consolidându-și astfel statutul de model pentru tinerii din întreaga țară.