Există o modalitate prin care să fierbi carnea în timp util.

În primul rând trebuie să știi că orice tip de carne care fierbe greu îți arată faptul că nu este chiar proaspătă. Asta nu înseamnă că nu este bună de consum, ci că trebuie să fie preparată mai atent și mai mult timp. Carnea de vită, de porc sau de pasăre de curte trebuie să stea pe foc pentru cel puțin o oră sau chiar mai mult.

Pas cu pas

O opțiune potrivită este să o tai în bucăți mai mici pentru a fi pătrunsă mai ușor. De asemenea, pentru acest proces este recomandat să utilizezi oala cu presiune. Aceasta este varianta cea mai rapidă pentru a găti orice fel de carne. În cazul în care nu o ai la îndemână, pune carnea aleasă la fiert și adaugă în apă o lingură de inox.

Puține gospodine știu acest truc și cum funcționează el. Concret, metalul va face carnea să se frăgezească mult mai repede și astfel să reduci din timpul petrecut în bucătărie.

După ce carnea a fiert, scoate lingura din oală și adaugă restul ingredientelor pentru a termina rețeta favorită aleasă pentru invitații tăi. Cu siguranță o să rămâi mulțumită de metoda prezentată, mai cu seamă că în modul acesta poți sta mai mult alături de cei dragi.

sursa: playtech.ro