Cât mai multe gospodine au pus varză la murat, însă puține știu ce trebuie să facă dacă aceasta a făcut floare. Dacă îți dorești și o varză murată de lungă duratădar în același timp și delicioasă trebuie să ai grijă jos la procesul de pregătire asta pentru a nu avea rezultate nedorite. Iată ce e trebuie să faci dacă mă varza murata făcut floare!

Ce să faci dacă varza murată a făcut floare

Vrei să știi ce trebuie să faci dacă varza murata a făcut floare? Ai nevoie de doar un singur ingredient pe care cu siguranță îl ai în casă. În această perioadă se întâmplă din ce în ce mai des ca varza să înceapă să facă floare la scurt timp după ce a fost a fost pusă în butoi, însă pentru a te asigura că nu ai parte de această problemă gospodinele dezvăluie secretul.

Pentru a opri procesul de fermentare, ai nevoie de doar câteva tablete mărunțite de aspirină, iar de cele mai multe ori gospodinele de la țară folosesc hreanul pentru a scăpa de floare. Butoiul trebuie păstrat la cel mult 10 grade Celsius, asta pentru a nu avea probleme.

Cum se prepară varza murată

Pentru a prepara o varză murată delicioasă, noi îți dezvăluim care este secretul gospodinelor. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi, dar și ingredientele de care ai nevoie!

15 kilograme de varză albă

5 rădăcini de hrean

4 fire de mărar întreg și uscat

Jumătate de kilogram de boabe de porumb

20 litri de apă

5 gutui

20 de linguri de sare grunjoasă