Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Cine e și cu ce se ocupă soția lui Adrian Văncică, Celentano din „Las Fierbinți”. „Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei”

Actorul în vârstă de 44 de ani e căsătorit cu Elena Văncică. De-a lungul anilor, cei doi soți au jucat în mai multe filme împreună, semn că împărtășesc dragostea pentru actorie. Au împreună două fete, pe Mara și Theo.

Referitor la viața ei profesională, Adrian Văncică a dezvăluit într-un interviu despre soție că aceasta e supervizor de scenariu, iar în urmă cu câțiva ani a fost secretar de platou pentru filmul „Scurtcircuit”.

„Cu Elena am lucrat la mai multe proiecte. Acum doi ani, am colaborat la filmul «Scurtcircuit», unde ea a fost secretar de platou. De regulă, mă lasă pe mine să vorbesc şi pentru ea.

Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei, pentru că e grea şi eu n-aş face-o – se numeşte supervizor de scenariu”, a declarat actorul pentru click.ro.

Nu mulți știu, dar fetele lui Adrian Văncică au apărut și ele într-un episod din serialul „Las Fierbinți”. Cu toate acestea, actorul nu-și încurajează copiii să-i calce pe urme.

„Fetele noastre au jucat într-un episod din «Las Fierbinţi». Nu le încurajez în direcţia asta. E greu să facă actorie în zilele noastre. (…) Au crescut, nu am mai publicat fotografii cu ele de mult. Nu-mi place să fie în atenţia publicului”, a mai spus acesta pentru sursa citată mai sus.

Viața de familie a actorului Adrian Văncică

Recent s-au aflat detalii neștiute despre soția și fiicele lui Adrian Văncică. Actorul face rar dezvăluiri despre familia sa, însă de curând a mărturisit că umorul e întreținut acasă de fete și de soție. El nu face prea multe glume, se gândește că n-ar mai avea autoritate în fața copiilor săi.

„Umorul e musai să fie acolo, dar în familia mea, eu sunt doar un spectator la umor. Nu mă străduiesc deloc să fiu umoristic acasă, pentru că sunt extrem de amuzante cele două fete ale noastre şi nevastă-mea.

sotia lui adrian vancica 3

Este un spectacol zilnic pentru mine să le urmăresc pe fete, să observ felul cum se raportează la realitate, să le ascult replicile, ironiile. Nu sunt deloc cel mai comic din casă şi nici nu mi-aş permite să fiu. Păi, ce autoritate aş mai avea, când vine momentul acela: „Ia să vedem ce temă ai la mate pentru mâine?”, iar pe fiică-mea, de clasa a VI-a, ar pufni-o râsul?! Ar râde de explicaţiile mele despre ipotenuză.

Românii din Ucraina, despre noua lege pentru drepturile minorităților: „Vom face tot posibilul să păstrăm învățământul în limba maternă în satul nostru”

Acum ştiu că vrei să mă întrebi dacă fac matematică cu ele, şi răspunsul este «da». Mi-a plăcut mereu matematica, încă o ştiu din școală şi cred că fac faţă să le ajut, cel puţin până la liceu”, a spus acesta pentru Formula As.