Margherita de la Clejani a trecut prin momente cumplite, dupa ce a fost victima unei tentative de omor. Un barbat care se afla pe trotineta, pe o strada din Sectorul 1, a incercat sa o injunghie pe ea si pe o alta femeie.

Respectivul a atacat-o pe fata Clejanilor cu un cutit pe care i l-a infipt in zona pieptului.

Din fericire, Margherita de la Clejani a fost dusa imediat la spital, la urgente. Dupa ce a fost consultata de medicii de la Spitalul Universitar din Capitala, Margherita de la Clejani a putut rasufla usurata, ranile care i-au fost provocate fiind unele usoare, fizic.

Cine este barbatul care a injunghiat-o pe Margherita de la Clejani
Barbatul care a atacat doua femei pe strada, dintre care una Margherita de la Clejani, cu un cutit in timp ce se afla pe trotineta, a fost prins in aceasta seara. El a fost gasit in localitatea Vidra, judetul Ilfov. Are 38 de ani si locuieste in Bucuresti.

Barbatul a fost prins in aceasta seara in localitatea Vidra din judetul Ilfov. El se afla in trafic in momentul in care a fost oprit de politisti, iar acestia l-au condus pe agresor la sediul Serviciului Investigatii Criminale pentru procedurile legale.

Barbatul care a injunghiat-o pe Margherita de la Clejani a fost gasit

In aceste momente agresorul este anchetat si stim pana acum ca barbatul de pe trotineta are varsta de 38 de ani si locuieste in Bucuresti.

Ce a spus Viorica de la Clejani despre incident
Viorica de la Clejani a avut o reactie extrem de dura la adresa autoritatilor, iar ea sustine ca nimeni nu isi face treaba in tara si ca agresorii sunt tinuti liberi pe strada. Cantareata marturiseste ca fiica ei a avut norocul sa scape teafara, dar s-a speriat foarte tare.

”Acum e bine, a stat toata noaptea in spital, acum e la Politie. Sunt foarte suparata, nu vreau sa mai aud de presa, oamenii mi-au mediatizat atat de mult copiii incat sunt recunoscuti pe strada, iar adevaratii infractori sunt lasati in libertate. Mi-e scarba de oameni, bine face Bill Gates ca vrea sa rada toata planeta asta, sa ramana doar animalele, ca ele sunt bune”, a spus Viorica de la Clejani pentru Playtech.ro.

Comunicatul DGPMB.

„La data de 17 august a.c., in jurul orei 21:25, politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 1 au fost sesizati, prin apel 112, cu privire la faptul ca o tanara, ar fi fost zgariata cu un obiect taietor-intepator de catre un barbat, care se afla in deplasare pe o trotineta, pe o strada din Sectorul 1.

De asemenea, dupa aproximativ 10 minute, politistii Serviciului de Politie pentru Centrul Vechi au fost sesizati de o alta femeie, despre faptul ca a fost lovita cu un obiect taietor-intepator de catre un barbat, care se afla in deplasare pe o trotineta, pe o strada din Sectorul 3”