Ce s-a ales de Frankfurt din Vacanța Mare. Iulian Ilinca nu mai ține legătura cu Mugur Mihaescu și Radu Pietreanu

Iulian Ilinca (49 de ani), actorul care l-a interpretat pe Frankfurt, iubitul Lilei, fiica soților Leana și Costel Pârțag, în serialul fenomen al trupei Vacanța Mare, a ajuns de nerecunoscut.

Cu ce se ocupă inventatorul celebrei zicale ”Te sparg, să moară mama”, la ani buni de când a dispărut din lumina reflectoarelor.

După terminarea serialului de comedie ”Leana și Costel”, Iulian Ilinca și-a schimbat radical viața. Actorul a făcut senzație la începutul anilor 90 în rolul lui Frankfurt, iubitul Lilei, fiica soților Leana – Mugur Mihăescu și Costel Pârțag – Radu Pietreani, din Vacanța Mare.

Au trecut 23 de ani de când Ilian Ilinca făcea ravagii în rolul lui Frankfurt în serialul fenomen al ”Leana și Costel”. După ce a părăsit ”Vacanța Mare”, actorul a rupt legătura cu foștii colegi de platou și și-a schimbat viața la 180 de grade.

„Fiecare avem drumul nostru, este bine așa. Nu mai păstrez legătura cu foștii colegi din «Vacanța mare», ne mai facem urări de zilele de naștere. Atât. Sper să vă placă noul meu personaj, rolul este superb, e un personaj comic în situații comice, este foarte ofertant. Am ocazia de a juca alături de mulți oameni talentați”, a mărturisit Iulian Ilinca, în urmă cu mai mulți ani pentru Click.

Artistul nu a renunțat la teatru și a fost cooptat să joace în mai multe distribuții: ”Am două spectacole”, ”Ketckup”, ”O noapte furtunoasă”, ”Trăsniții”, ”Confruntarea bacilor” de pe Netflix și în ”Secretul lui Zorillo” – unde joacă rolul lui Pesmetis. În anul 2022, actorul a interpretat personajul Mugurel, în filmul ”Pup-o, mă!”.

Dacă mulți telespectatori și-l amintesc pe actor în rolul lui Frankfurt, un tânăr energic, slab, cu plete și zurliu, ei bine, se pare că timpul și-a spus cuvântul și în cazul său. Iulian Ilinca este de nerecunoscut, căci și-a lăsat barbă și s-a mai îngrășat câteva kilograme.