Vestea morții Ronei Hartner a întristat întreaga țară! Vedeta s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, lăsând multă durere în sufletele celor dragi. Artista a pierdut lupta cu boala, după lungi tratamente. A sperat la un miracol până-n ultima clipă, însă din păcate acesta nu s-a mai înfăptuit.

Rona Hartner a murit și a lăsat în urmă numai durere în sufletele celor dragi. Artista s-a luptat multă vreme cu boala, iar într-un final cancerul a doborât-o.

Calvarul ei a început în 2019, însă un an mai târziu a reușit să iasă învingătoare după lungi tratamente. Totul avea să fie bine pentru încă o scurtă vreme, până-n vara acestui an când tumoarea a recidivat. Plină de viață ca-n totdeauna, cântăreața spera la o minune.

I-a îndemnat pe toți fanii ei să spună o rugăciune pentru ca starea ei de sănătate să fie mai bună.

Chiar și așa, medicii nu i-au dat prea multe șanse. Ba mai mult, i-au spus că ar fi bine să-și facă testamentul. Și-a lăsat munca de o viață pe mâna fiicei ei, Rita Hartner, în vârstă de 15 ani.

Adolescenta este devastată de durere și nu-și imaginează cum îi va fi viața fără mama ei. Rona a informat-o de prima dată pe fiica ei cu privire la boala care o măcina și a încercat să o îmbărbăteze.

„Mami, dacă muream, chiar mi-ar fi fost foarte dor de tine și aș fi plecat chiar tristă”, i-a spus Rona Hartner fiicei sale, potrivit Antena Stars.

Rita Hartner a aflat cumplita veste după ce a mers la o consultație cu mama ei. Medicul a îndemnat-o pe vedetă să meargă să-și facă testamentul, în cazul în care se întâmplă ceva cu ea.

Zis și făcut. În ciuda situației grele prin care a trecut, Rona Hartner i-a spus fiicei sale să-și vadă de viață, pentru că are un viitor în față. Au plâns amândouă, apoi și-au spus ce aveau pe suflet.

„Fata mea locuiește la mine. Fata mea este fata mea. În primul rând, a fost șocul oribil, atunci când a aflat. Era cu mine la consultație și chiar mi-a spus doctorul „Duceți-vă cu fiica dumneavoastră, să vă faceți testamentul”. A fost un șoc groaznic, dar nu mi-a arătat că plânge.

Noi am plâns împreună și i-am permis să plângă, pentru că nu e ok să țină în ea atât de mult. Mi-e aproape, mă ajută.

Eu i-am spus că vara asta vacanță nu avem, că nu am ajuns la plajă și stau la 5 minute distanță de plajă și i-am spus să iasă cu prietenii, să se distreze, iar eu stau acasă, să dorm câte 20 de ore. Asta e situația”, povestea Rona Hartner, înainte să se stingă din viață, conform sursei citate.