La vârsta de 50 de ani, Rona Hartner a trecut în neființă, lăsând în urmă un gol imens în inimile celor dragi, în special în sufletul fiicei sale, Rita Hartner.

În momentele ei finale, familia i-a fost alături, oferindu-i dragoste și liniște, esențiale pentru ea în acele clipe dificile. Vom aborda mesajul emoționant pe care Rona i l-a transmis fiicei sale înainte de a-și lua adio.

Pierderea Ronei Hartner reprezintă o tragedie enormă pentru familia ei. Artista a avut o legătură profundă cu fiica sa, care i-a fost un sprijin constant în lupta cu boala.

Rita, la o vârstă fragedă, a arătat o maturitate remarcabilă și o forță extraordinară în fața adversității.

Rona a avut conversații dificile cu Rita despre situația sa, momente care au adus multă durere și tristețe. Deși i s-a sugerat să-și redacteze testamentul, Rona s-a considerat o luptătoare. Ea a împărtășit cu durere cuvintele pe care i le-a spus fiicei sale înainte de a deceda.

„Dacă aș muri acum, aș pleca tristă că te-am văzut plângând”, i-a spus Rona fiicei sale. Cele două au avut momente prețioase împreună, iar Rita a încercat să-și ascundă suferința pentru a-i arăta mamei sale că poate face față acestui moment greu din viața lor.

Această pierdere a lăsat un gol imens în viața celor apropiați Ronei Hartner, îndeosebi în inima fiicei sale. Cu toate acestea, curajul și forța de caracter arătate de Rita sunt o dovadă a iubirii și a legăturii speciale pe care le-a împărtășit cu mama sa.

”Mami, dacă muream, chiar mi-ar fi fost foarte dor de tine și aș fi plecat chiar tristă”, i-a spus Rona Hartner fiicei sale.

Ozana Barabancea a făcut primele declarații după ce a aflat că Rona Hartner a murit. Artista a mărturisit că este o pierdere uriașă, atât ca și profesionist, cât și ca și om. Cântăreața este sfâșiată de durere.

”Dumnezeu să o odihnească! Este foarte trist, pentru că este mamă. Este o artistă extraordinară, adică era, Doamne fereşte! Nici nu îmi vine să cred că vorbesc la timpul trecut despre ea.

M-a afectat, de aseară ştiam că este foarte grav. Am înţeles că era în spital şi era tratată cu medicamente paleative. Nu mă gândesc decât la fiica ei, o vârstă extraordinar de fragedă, 14 ani este vârsta la care mi-am pierdut şi eu mama. Of..! Chiar acum sunt în Piaţa Rosetti, de fapt în Piaţa Romană, în locul în care eu am aflat că mama mea a murit, când aveam 14 ani. Asta a fost şocul vieţii mele! Aş înţelege pe oricine”, a declarat Ozana Barabancea, la Spynews.ro.