Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Andra, în vârstă de 37 de ani, a fost unul dintre jurații emisiunii „Vocea României” în sezonul 8, alături de Smiley, Tudor Chirilă și Irina Rimes. Cu toate acestea, Andra a părăsit destul de repede echipa de jurați și a fost înlocuită de Horia Brenciu. Cu timpul, Andra a explicat motivele pentru care a luat această decizie.

„Percepția mea referitoare la «Vocea României» era că un antrenor nu ar trebui să intre în competiție cu un alt antrenor. Nu era vorba despre mine acolo. Am mers acolo să împart cu generozitate toate informațiile pe care le-am acumulat în cariera mea și să îi ajut pe oamenii din echipa mea să devină buni.”, a mărturisit artista într-un podcast moderat de Mihai Morar, conform Click.

„Andra a continuat, „Și m-am găsit într-o situație în care antrenorii concurează între ei, încercând să se atace reciproc, iar eu nu sunt genul de persoană care să nu facă față. Sunt capabilă să răspund provocărilor de acest gen, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente.” Artista a realizat că era nevoită să participe la un joc care nu îi făcea plăcere.

„M-am dus la emisiune și producătorii mi-au promis că nu va fi despre ceartă și că vor avea aceeași atitudine ca și în afara show-ului, atunci când respectul dintre antrenori nu se schimbă. Evident că îmi place să îi am pe competitori în echipa mea, dar nu trebuie să aruncăm vorbe grele în timpul emisiunii, iar asta se întâmpla.” a spus Andra.

„Andra a mai adăugat,”Trebuia să fiu rea, pentru că așa funcționa show-ul. Trebuia să intru într-un joc care nu îmi făcea plăcere. Nu pot să spun că mi-a plăcut această competiție acerbă între antrenori, pentru că nu sunt genul de persoană care să se implice în astfel de lucruri. Așa că la final, am hotărât că trebuie să venă altcineva în locul meu.”, a dezvăluit artista într-un interviu acordat lui Mihai Morar în cadrul emisiunii „Fain și Simplu”.

Decizia Andrei de a părăsi „Vocea României” a fost una dificilă, dar a fost inspirată de dorința ei de a se concentra pe un stil de viață și o carieră care să-i aducă satisfacție și fericire. Deși a plecat din emisiune, Andra rămâne un artist iubit și respectat, iar fanii ei o vor susține întotdeauna în proiectele sale viitoare.