Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Foaia de dafin poate fi folosită nu doar ca și condiment, ci și pentru a elimina problemele cu pantofii. Acest ingredient poate fi găsit în bucătăria oricărei gospodine. Va face față eficient eliminării mirosurilor neplăcute din pantofi.

Ai nevoie doar de câteva foi.

Foaia de dafin are proprietăți antiseptice. Conține substanțe care previn dezvoltarea bacteriilor care cauzează mirosurile neplăcute.

Pune câteva foi în pantofi în timpul nopții și dimineața nu vei simți niciun miros.

Repetă această procedură în fiecare săptămână.

De asemenea, oțetul sau apa oxigenată vor ajuta la eliminarea mirosurilor neplăcute. Trebuie să înmoi un tampon de bumbac în unul dintre aceste produse și să freci pantofii pe interior. Cu toate acestea, trebuie să faci acest lucru în așa fel încât pantofii să nu fie prea umed după aceea.

Poți pune câteva picături de ulei esențial în pantofii preferați. Se potrivește cel mai bine cu un parfum de lavandă sau lămâie. Acestea luptă activ împotriva bacteriilor care cauzează mirosurile neplăcute.

De asemenea, poți pune pliculețe de ceai uscat înăuntru pe timpul nopții, care vor absorbi mirosul neplăcut. De asemenea, poți pune bicarbonat de sodiu, pudră pentru bebeluși sau o pastilă de cărbune activat în pantofi. Aceste substanțe absorb, de asemenea, mirosurile neplăcute.

Poți pune mentă, salvie sau coajă de stejar sfărâmată în pantofi. Cu toate acestea, nu uita să ai grijă și de proprii pantofi.

Aceste tehnici pot elimina doar mirosurile slabe. Prin urmare, trebuie să-ți speli pantofii în mod regulat pentru a nu apărea un miros persistent și neplăcut, de care va fi destul de dificil să scapi.