Deranjat de faptul că soția lui e grasă, acest bărbat a luat o decizie care a lăsat mască pe toată lumea

##Impresionat de frumusetea dincolo de greutate

Robbie Tripp, un barbat din Statele Unite, s-a hotarat sa faca o declaratie puternica si profund emotionanta de iubire, aducand un suflu nou conceptului de frumusete feminina. Deranjat de faptul ca sotia lui este considerata „grasa” de catre altii, el a publicat o scrisoare de dragoste pe contul sau de Instagram, aratand intregii lumi cat de mult apreciaza si admira trupul ei frumos, cu forme voluptuoase.

##Iubirea adevarata nu se incadreaza in tiparele dictate de societate

” Iubesc aceasta femeie si trupul ei cu forme. In adolescenta, prietenii mei radeau de mine pentru ca ma atrageau fetele mai plinute, cele cu forme si curbe feminine, pe care altii le numeau ‘grase’. Dar am invatat ca frumusetea vine in toate formele si marimile. Nu exista nimic mai sexy pentru mine decat acest trup plin de viata, de alaturi de mine: coapse groase, posterior proeminent, aripioare etc. Acestea nu pot fi regasite pe copertile revistelor, dar ele sunt prezente in viata mea si in inima mea” , a scris Robbie.

##Peste 40.000 de aprecieri si numeroase comentarii pozitive

Scrisoarea de dragoste a lui Robbie Tripp a devenit virala pe Instagram, strans aproape 40.000 de aprecieri si aproape 4.500 de comentarii pozitive. Reactiile oamenilor au fost mai mult decat incurajatoare, pe masura ce multi au impartasit experientele lor personale si au aplaudat acest mesaj puternic de acceptare si iubire neconditionata.

##Fetele, fiti mandre de voi insiva

Robbie sfatuieste toate fetele sa nu isi piarda niciodata increderea si sa nu se simta obligate sa se incadreze intr-o forma predefinita de societate pentru a fi iubite si apreciate cu adevarat. Adevarata iubire vine de la cineva care va aprecia exact asa cum sunteti, fara judecata si fara prejudecati.

##Vazand dincolo de aparente

Acest mesaj puternic ne aminteste cat de important este sa vedem dincolo de aparente si sa nu judecam oamenii pe baza aspectului lor fizic. Fiecare persoana este unica si frumoasa in felul sau, iar adevarata frumusete vine din increderea si iubirea de sine.

##O scrisoare impresionanta, un mesaj puternic

Scrisoarea de dragoste a lui Robbie Tripp este un exemplu frumos de iubire neconditionata si acceptare de sine. Mesajul sau puternic nu numai ca a inspirat o multime de oameni, dar ne aduce aminte ca frumusetea nu ar trebui sa fie definita de niste standarde stricte, ci prin iubire, acceptare si respect reciproc.