Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Ilinca ,soția lui George Simion, Ilinca, a născut un băiețel. Primul mesaj al liderului Alianței pentru Unirea Românilor.

George Simion a devenit tată pentru prima dată, după ce soția sa a adus pe lume un băiețel de nota 10.

Cu mare bucurie George Simion a anunțat, Ilinca, a adus pe lume un băiețel. Vestea a fost dată miercuri de către liderul AUR, care acum se bucură de statutul de tată pentru prima dată.

Încă din septembrie anul trecut, cuplul făcea cunoscut faptul că se pregătesc să devină părinți.

Iată că acum, fericirea lor este deplină, iar George Simion a făcut cunoscut acest moment special printr-un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Fotografia postată alături de mesajul său transmite bucuria și emoția acestui moment unic în viața lor.

“Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat! Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere. De aceea sunteți jumătatea noastră mai bună! Mulțumesc, Ilinca mea!”, a scris liderul AUR pe pagina de socializare.

Anul trecut, cei doi îndrăgostiți au devenit soț și soție, iar despre nunta lor s-a vorbit zile bune. Evenimentul a fost unul fastuos, și a avut loc într-o comună din Vâlcea.

Românii care au vrut să vină la eveniment au fost aduși cu autocarele, Simion punând la dispoziția lor, gratuit, mijloacele de transport în comun. Invitații au avut acces pe bază de brățări și au purtat cămăși tradiționale.

La scurt timp după ce au devenit soț și soție, liderul AUR și soția lui declarau că își doresc copii.

“Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dormim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil.”

“Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice. La sfârșitul lunii sper să vă dau vești bune”, spunea George Simion, în urmă cu ceva timp.

Acum cei doi îndrăgostiți se bucură de aceste momente unice la intensitate maximă. Tânăra și soțul ei, politicianul George Simion, și-au ținut pentru prima dată băiețelul în brațe.