In Noaptea dintre Ani, majoritatea romanilor au diverse superstitii pe care le respecta pentru a-si asigura un an mai bun si mai fericit. Unii dintre ei cred ca daca vor consuma anumite alimente, precum pomana porcului sau sarmalele, vor avea belsug in casa si noroc in tot ceea ce fac.

Altii incearca sa nu se certe in aceasta zi pentru a nu atrage conflicte in Noul An. Multi aleg sa poarte lenjerie rosie pentru a atrage dragostea sau norocul.

Greseala pe care sa nu o faci de Anul Nou.

Cu toate acestea, putini stiu ca pot face o greseala uriasa fara sa isi dea seama, care le poate aduce numai necazuri in Noul An. Este vorba despre faptul ca, de Revelion, nu este recomandat sa dai bani imprumut. Se spune ca, daca faci acest lucru, risti sa ai probleme si nereusite in anul care urmeaza, deoarece dai bani din buzunare si devii sarac pentru tot restul anului.

Desi aceste superstitii sunt adesea privite ca fiind doar niste obiceiuri amuzante, ele sunt inca respectate de multi romani care cred ca pot avea un impact real asupra vietii lor.

De aceea, este important sa fim constienti de aceste traditii si sa incercam sa le respectam cat mai bine, in special daca vrem sa avem parte de un an mai bun.

Este important sa te asiguri ca ai platit toate datoriile inainte de a intra in noul an. Daca nu faci acest lucru, vei avea probleme financiare pe parcursul anului viitor.

De asemenea, este o traditie sa mergi la colindat in ajunul Anului Nou. Aceasta datina trebuie respectata in intreaga tara, deoarece se spune ca uratul in aceasta zi poate aduce noroc si prosperitate in anul care urmeaza.