Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Povestea curierului de la Glovo a devenit cunoscută pe social media într-un timp record. Bărbatul – numit ”tată erou” de către utilizatorii TikTok – a reușit să stârnească un val de reacții pozitive în timp ce a fost surprins lucrând ca livrator, însă nu oricum – având propriul copil în brațe. 

Tăticul descurcăreț a fost filmat în incinta unui fast-food, acolo unde a mers pentru a prelua o comandă cu mâncare. Acesta a fost surprins în timpul programului de lucru, însă total diferit față de restul curierilor – având pe umeri geanta termică obligatorie și în brațe propriul copil.

Un curieri de la Glovo a cucerit inimile românilor

Tăticul-curier care își face livrările ținând în brațe propriul copil nu a rămas în anonimat.  Reprezentanții Glovo au avut de-a face cu o situație surprinzătoare.

Românii au empatizat cu  bărbatul care se ocupa de livrare ținând copilul în brațe și au dorit să ofere o mână de ajutor. Astfel, mii se mesaje au ajuns pe adresa de mail a companiei Glovo, un român chiar le-a atras atenția că nu ar strica o mărire de salariu pentru tăticul curajos.

glovo
Curierul Glovo care a reușit să impresioneze o țară întreagă/ sursă foto: TikTok

Cateva dintre reactiile romanilor:

”@Glovo aveți un angajat care merită o mărire de salariu”/

”Cunoaște cineva persoana? Vreau să-i fac un cadou frumos”/”

Alții nu plătesc nici 300 de ron pentru ”a fi” tată. Tot respectul”/

”Cinste lui”/”Și fostul meu soț ia copilul cu el ca să petreacă timp împreună. Uneori și eu îl aduc la mine la muncă”/

Jos pălăria pentru acel tată și pentru cât efort depune”/

”Este o fotografie înduioșătoare. Îmi inspiră admirație pentru acel om care face sacrificii și muncește pentru o masă caldă. Poate nu are bani pentru cască de protecție. Nu ridicați piatra…”/

„Voi vă dați seama în ce grad de uzură a ajuns societatea noastră? Măi oameni buni, nu mai criticați fără să cunoașteți situații. Omul muncește. La noi încă este o rușine că merge pe biciletă. Cred cu tărie că este mult mai fericit cu viața lui decât toți cei care ați comentat aiurea”, au fost doar o parte din mesajele utilizatorilor TikTok.

Ce salariu are un curieri la Glovo

Compania Glovo activează în 12 orașe din România –  București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Brăila, Sibiu, Arad și Ploiești. În funcție de gradul de implicare, de orele petrecute pe traseu, de numărul de comenzi, de ora și de ziua în care sunt plasate/ preluate comenzile, dar și de condițiile meteorologice, salariul unui curier Glovo poate să difere. Astfel, un salariul unui curieri Glovo poate să ajungă, în cele mai bune cazuri, până la 6.00 lei – un câștig minim de 23 de lei/oră.