Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Mioara Roman

În tristețea care a învăluit familia Roman în urma trecerii in nefiinta a Mioarei Roman, aceștia se pregătesc acum să îi aducă un ultim omagiu. Oana Roman, fiica fostei soții a lui Petre Roman, a dat publicității informații importante legate de înmormântarea mamei sale. Detaliile sunt prezentate mai jos.

Conform anunțului făcut de Oana Roman pe rețelele de socializare, înmormântarea Mioarei Roman va avea loc luni, pe data de 26 februarie 2024. Înainte de înmormântare, cei care doresc să își ia rămas bun de la această personalitate marcantă vor putea face acest lucru duminică, pe data de 25 februarie 2024.

Trupul neînsuflețit al Mioarei Roman este  depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou. Apoi, în ziua înmormântării, slujba va fi oficiată tot la aceeași biserică, după care Mioara Roman va fi condusă la Cimitirul Reînvierea.

Într-o postare pe Instagram, Oana Roman a menționat: „Vă mulțumesc tuturor pentru zecile de mii de mesaje și comentarii cu gânduri pentru mama. Sunt copleșită. Îmi dați putere și ea sigur pleacă în Lumină și datorită gândurilor voastre! Deși îmi este foarte greu, azi nu m-am simțit singură! Am prieteni, o familie de suflet și pe voi toți cei care azi ați trimis un gând pentru mama.”

Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun de la Mioara Roman, Oana Roman a precizat că, slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, situată pe strada Cavafii Vechi nr. 6, luni, pe data de 26 februarie, la ora 14:00. După slujbă, înmormântarea va avea loc la Cimitirul Reînvierea, pe strada Reînvierii nr. 4.

În aceste momente grele, întreaga familie și cei apropiați se roagă și își aduc aminte cu drag de Mioara Roman, o femeie remarcabilă și plină de eleganță. Oana Roman a dorit ca evenimentul funerar să fie unul deosebit, care să reflecte personalitatea mamei sale. De aceea, a solicitat ca sicriul să fie transportat cu o limuzină de lux și ca slujba să fie oficiată de patru preoți. În plus, la înmormântare vor fi prezente foarte multe flori albe, în semn de respect și iubire pentru Mioara Roman.

Gabriela Lucuțar, patroana unei firme de pompe funebre, a declarat: „Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă. Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție. Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împărți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți.”

În sfârșit, cu toate că sărbătoarea înmormântării este una tristă, Mioara Roman va rămâne în amintirea noastră ca o femeie puternică, iar familia ei și prietenii îi vor aduce un ultim omagiu plin de afecțiune și respect.

Sursă foto: Cancan.ro, social media