Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

În ultimele zile, au circulat tot felul de zvonuri despre o posibilă despărțire între Iulia Vântur și Salman Khan. Cu toate acestea, Iulia a venit și a pus capăt speculațiilor, clarificând situația.

În cadrul unei emisiuni TV, Iulia Vântur a explicat că lipsa sa de la o petrecere organizată în India a fost cauzată de dorința de a petrece timp cu familia în România. Ea a subliniat că relația sa cu Salman Khan este la fel de solidă și că nu există niciun motiv de îngrijorare.

Iulia Vântur a declarat: „De fiecare dată când vin în țară, se spune că m-am despărțit. N-am voie să vin să-i văd pe mama și pe tata? Îți dai seama, dacă tot am venit în România, să se spună ceva. Noi suntem foarte bine. Ne-am obișnuit, suntem în vizorul public.”

Artista a menționat că a avut un eveniment la care a fost invitată și desi a fost prezentă, este posibil să fi fost ignorată de Salman Khan. Cu toate acestea, ea a lămurit că este vorba de o glumă și că relația lor este în continuare puternică.

Iulia a continuat să vorbească despre relația sa cu Salman și despre felul în care acesta a influențat-o în mod pozitiv. Ea a recunoscut importanța și influențele pe care le-a avut în viața ei și a menționat că a învățat multe de la el.

„Am învățat multe de la Salman despre viață, familie, relații, prieteni, artă, Bollywood, showbiz, succes, eșec, cum să faci față provocărilor. Multe dintre acestea le veți vedea în documentarul serial la care lucrez, numit „Beyond the star”. Totul prin ochii mei, ai lui și ai celor din jurul său, care îl cunosc îndeaproape”, a dezvăluit Iulia Vântur.

Astfel, clarificările oferite de Iulia Vântur au pus capăt zvonurilor și speculațiilor legate de presupusele probleme în relația sa cu Salman Khan. Este clar că cei doi au o relație solidă și că Iulia își continuă activitățile profesionale și personale în mod normal.