#Maia, Fata Lui Teo Trandafir, Are Iubit: ”Mi L-A Prezentat!”

Teo Trandafir, celebra vedetă de televiziune, a făcut o dezvăluire surprinzătoare la podcastul lui Cătălin Măruță – fiica ei adoptată, Maia, are un iubit!

Această veste a ieșit la iveală în timpul unei discuții relaxate în care Teo a împărtășit și alte povești interesante din viața sa. Una dintre acestea a fost momentul în care Maia a fost șicanată de un coleg, iar Teo a intervenit hotărât pentru a rezolva situația.

Teo Trandafir a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a povestit și despre Maia, fetița pe care a adoptat-o. Ea a relatat un incident savuros în care Maia era supusă la intimidări de un coleg și cum Teo a intervenit hotărât pentru a rezolva problema.

„La școală, colegii îi spuneau că este adoptată. I-au spus că nu se joacă alături de ea din cauza asta. Dar era unul, un coleg, care o chinuia. A fost un moment în care am simțit nevoia să mă duc la școală… Și am făcut-o. Mă întorc și îmi amintesc cum am deschis ușa, eram îmbrăcată în costum de polițist, cu o armă de jucărie în mână, deoarece jucam într-un serial la momentul respectiv, și l-am văzut pe copilul acela mic… M-am dus la el și i-am spus așa: ‘Băi, de fiecare dată când îi spui Maiei Trandafir că nu are mamă, acum uită-te la mine, EA ARE mamă și sunt eu! Și știu drumul către ea!’ Asta am făcut, Cătălin”, a povestit Teo.

Teo a continuat prin a explica încercările sale de a-i oferi lui Maia un mediu propice de creștere și dezvoltare. Ea a menționat că adopția a fost un succes și că cazul ei nu seamănă cu situația din cazul Luminiței Anghel, unde au existat probleme la un moment dat.

La vârsta de 17 ani, Maia are și un iubit, pe care Teo l-a cunoscut. În timpul podcastului, Cătălin Măruță nu a ezitat să o întrebe: „Ți-a prezentat un băiat?”. Răspunsul lui Teo a fost prompt și amuzant: „Bineînțeles că mi l-a prezentat! Cum să nu mi-l prezinte? Ea este frumoasă și deșteaptă! Imaginați-vă cum ar fi ca doamna Teo să vină să-și cunoască iubitul? Să vii la un băiat cu doamna Teo?”, a povestit cu umor Teo Trandafir.

În această discuție deschisă, Teo Trandafir a vorbit și despre începuturile sale ca mamă adoptivă și despre momentul în care a luat decizia de a adopta. Ea a menționat că a plecat de acasă și s-a întors cu un copil mic, referindu-se la Maia. Chiar dacă mulți o considerau nebună pentru alegerea ei, Teo a știut că ea era ceea ce căuta.

De-a lungul anilor, s-a crezut că între Cătălin Măruță și Teo Trandafir exista o rivalitate, dar în timpul podcastului, cei doi au negat acest lucru și au împărtășit momente interesante din trecut. Cătălin Măruță a recunoscut că în timpul când moderă emisiunea „Tonomatul DP2”, obișnuia să îi „fure” invitații lui Teo, sunându-i și oferindu-le oportunitatea de a apărea în emisiunea sa, promițându-le mai mult timp de vorbă în comparație cu Teo.

„Când aflam că urma să ai invitați, îi sunam și îi întrebam dacă nu vor să vină la noi în emisiune. Le spuneam că pot vorbi două ore la noi, iar la emisiunea ta, doar zece minute”, a povestit Măruță amuzat.

Această dezvăluire a deschis calea către o mai bună înțelegere și prietenie între cei doi prezentatori. Teo a mărturisit că înainte de a semna cu PRO TV, l-a sunat pe Cătălin Măruță pentru a-i cere sfatul și a clarifica orice neînțelegere.

„Nu mi-ai luat locul niciodată. Nu a fost locul meu niciodată. Un om moare și altul se naște. Asta nu înseamnă că un nou venit îi ia locul celui dinainte. Așa că situația s-a încheiat”, a declarat Teo.

„Ma bucur că îmi spui asta, pentru că ai luat o mare povară de pe sufletul meu”, a adăugat Cătălin Măruță, arătând astfel că între ei există o înțelegere și prietenie solidă.

Această discuție sinceră și amuzantă dintre Teo Trandafir și Cătălin Măruță a desființat mitul rivalității dintre ei și a adus în prim-plan poveștile lor personale.