Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.


Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Prințesa Kate a suferit o „intervenție chirurgicală majoră la nivel abdominal” în ianuarie 2024, și se aștepta initial ca ea să se întoarcă la îndeplinirea îndatoririlor sale regale după Paște. Apoi, ea a făcut o altă declarație.

Pe 22 martie, Kate a anunțat că „teste efectuate după intervenție au descoperit că avea cancer”. Ca rezultat, ea este supusă unui tratament preventiv de chimioterapie.

Kate nu a dezvăluit detalii despre diagnostic, cum ar fi tipul de cancer descoperit în teste după intervenție, dar acum medicii încep să își ofere părerea și fac cele mai educate presupuneri cu privire la tipul de cancer cu care se confruntă prințesa.

Dr. George Crawford a declarat pentru TMZ că cel mai probabil prințesa a avut cancer ovarian sau cancer uterin. El a explicat: „Presupun că au crezut că înlăturau doar un chist sau i-au îndepărtat uterul din cauza unei afecțiuni benigne, iar când rezultatele evaluării au revenit, s-a constatat prezența cancerului.”

Contribuitorul medical Dr. Marc Siegel a declarat la emisiunea „Fox & Friends Weekend” că este probabil ca Kate să fi primit diagnosticul de cancer de colon sau cancer ovarian; cu toate acestea, el nu consideră că tipul de cancer pe care îl are Kate este cel mai important lucru de a afla.

Dr. Siegel consideră că este chiar mai important să învățăm cât de important este să diagnosticăm cancerul precoce, când este tratabil. De asemenea, el crede că este important pentru toți să învățăm importanța de a acorda intimitate tuturor, inclusiv familiilor regale.

Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a afla de ce Dr. Siegel crede că cel mai probabil Kate a avut fie cancer ovarian, fie cancer de colon și care dintre cele două crede că este și de ce.

După cum se menționează în videoclip, datorită localizării intervenției chirurgicale și faptul că pare că nu și-a pierdut părul, este foarte probabil să fi avut cancer de colon. Conform WebMD, simptomele cancerului de colon includ constipație sau diaree, crampe abdominale, sânge în scaun, oboseală, o umflătură în rect sau în abdomen și oboseală.

Diagnosticul implică adesea o colonoscopie, o biopsie a țesutului suspect și o RMN sau ultrasunete. Tratamentul poate include intervenții chirurgicale, radioterapie, chimioterapie și imunoterapie.