Mesajul superb al lui Dan Negru după moartea Ronei Hartner: ‘Să rămână așa cum am stabilit atunci la filmări’

România a fost profund îndurerată de vestea neașteptată a decesului actriței Rona Hartner la vârsta de numai 50 de ani. Anunțul a fost făcut de sora ei, Rinda, pe rețelele sociale, unde a postat o imagine simbolizând doliul, o lumânare aprinsă. Această știre tragică a venit la scurt timp după ce Rinda a împărtășit că sora sa se afla în ultimele momente ale vieții.

Pierderea Ronei Hartner reprezintă un moment greu pentru întreaga națiune

Miercuri seara, industria de divertisment din România a resimțit cu durere vestea că Rona Hartner se afla într-o stare de sănătate critică. Rinda, sora ei, a făcut un apel public, cerând oamenilor să se roage pentru sora ei, mesaj care a atras numeroase reacții emoționante și mesaje de sprijin de la fani.

Din nefericire, speranțele pentru recuperarea sa nu au fost îndeplinite, iar mai târziu, Rinda a publicat o fotografie cu o lumânare aprinsă, semnificând trecerea Ronei în neființă. Această imagine a transmis un mesaj trist și clar, iar oamenii au început să transmită în mod constant mesaje de condoleanțe și regret.

Vestea a circulat rapid printre români și a atras atenția multor artiști din România, care au început să transmită mesaje de condoleanțe în memoria actriței. Printre cei care au transmis astfel de mesaje se numără cântărețul de romanțe Aurel Pădureanu, creatoarea de modă Adina Buzatu, prezentatorul TV Dan Negru și vedeta de televiziune Mirela Vaida.

Pierderea actriței a fost un șoc pentru colegii săi, deoarece Rona Hartner era cunoscută pentru optimismul ei și pentru rezultatele pozitive pe care le obținuse în urma tratamentelor medicale recente. Decesul ei prematur a lăsat un gol în inimile multor oameni și un sentiment de neîncredere față de întorsăturile neașteptate ale vieții.

Dan Negru, mesaj emoționant în memoria Ronei Hartner

Dan Negru a fost una dintre persoanele apropiate Ronei Hartner, cei doi având o relație cu adevărat specială. Aceștia au petrecut noaptea dintre ani împreună, Rona Hartner participând la câteva dintre Revelioanele moderate de prezentator.

De fiecare dată, Rona Hartner aducea o oază de energie și bucurie, atât în platou, cât și în casele românilor, care îi urmăreau participarea cu mare interes și plăcere.

Astfel, Dan Negru a reacționat imediat la anunțul făcut de sora Ronei Hartner, în care îi ruga pe oameni să fie alături de familia ei în aceste momente critice pentru artistă.

”Dumnezeu să îi lumineze calea!”, a scris Dan Negru, la postarea de pe pagina de Facebook a Rindei Hartner. Astăzi, la aflarea cumplitei vești, Dan Negru a revenit cu o postare dedicată Ronei Hartner, care a prins forma unei recunoștințe față de existența Ronei Hartner printre noi, făcându-ne o mare bucurie prin felul ei unic de a fi.

Spre deosebire de restul mesajelor cuprinse de tristețe, Dan Negru a creat un dialog imaginar cu artista, căzând de acord cu privire la modul în care artista și-ar fi dorit să primim cu toții această veste copleșitoare.

”Rona, să rămână așa cum am stabilit atunci, la filmări: lasă-i pe toți să plângă că ai plecat. Hai să zâmbim că ai trăit ”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.