Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Andreea Ibacka este o femeie împlinită pe toate planurile și se numără printre cele mai răvășitoare apariții din showbiz. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu drama cumplită prin care a trecut actrița, te lasa in lacrimi.

Andreea Ibacka: „Am trecut printr-un moment greu de gestionat”

Succesul i-a surâs atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Alături de Cabral, actrița a cunoscut adevărata fericire și se bucură împreună de o familie frumoasă.

Se afișează mereu cu zâmbetul pe buze și pare să radieze de fiecare dată când își face apariția în public, însă nu poate uita clipele de coșmar prin care a trecut în urmă cu câțiva ani.

Andreea Ibacka a dezvăluit că a gestionat greu momentul în care a fost suspectă de cancer și nu știa cum să le dea vestea celor apropiați.

„Așa este, în 2017 am trecut printr-un moment greu de gestionat din punct de vedere emoțional. Și mi-a rămas clar în minte că mi-a fost la fel de greu să le dau vestea părinților mei cum mi-a fost să procesez vestea, să accept riscul bolii în sine. Înăuntrul meu a fost furtună și am preferat să păstrez povestea pentru noi.

Am avut norocul de a ajunge pe mâini excelente, m-am operat (vreo 20 de oameni mi-au fost alături la spital atunci când m-am trezit, ei mi-au dat foarte multă putere), iar biopsia a infirmat temerile. La reanimare au intrat pe rând mama, Cabral, fratele meu.

Amețită cum eram, încercam să fiu vigilentă și le-am pus pe rând aceleași întrebări pentru a mă convinge că au toți trei aceleași răspunsuri, aceeași versiune, cea adevărată.

Sunt mega norocoasă, iar de atunci am rămas cu un obicei excelent. Prevenția e nelipsită”, a declarat Andreea Ibacka pentru Viva.ro

Soția lui Cabral a trecut prin momente de coșmar. Prezentatoarea Tv a fost suspectă de cancer la sân, însă din fericire, după operație, rezultatul biopsiei i-a ieșit negativ.