Carmen Tănase este foarte iubită de o mulțime de oameni, are fani în toată țara și un fiu minunat. Cunoscută pentru rolurile sale versatile, viața actriței nu a fost deloc ușoară. Pe lângă faptul că și-a pierdut soțul, a fost diagnosticată și cu o boală extrem de gravă.

În urmă cu trei ani a primit un diagnostic crunt de la medici, conform căruia riscul de paralizie era unul foarte mare.

Aceasta avea de mult timp dureri de spate, asa că nu a luat în seamă crizele de la început. Apoi, a decis să meargă la medic, iar după ce a făcut un RMN a aflat că are o tumoră la măduvă, lucru ce a speriat-o foarte mult.

S-a operat imediat

Când a aflat ce are, actrița nu a mai stat pe gânduri și în doar trei zile s-a operat. În cazul în care nu făcea această intervenție, exista riscul să paralizeze. De atunci nu a mai avut probleme și se simte foarte bine, operația fiind una de succes.

„Mi-au arătat-o…măduva se subția și stătea să se rupă și a zis că nu mai e timp, pentru că din clipă în clipă, se poate întâmpla ca aia să se rupă și dacă se rupea măduva, pericolul era paralizie de la gât în jos. În trei zile m-am operat”, a explicat Carmen Tănase.

Nu a trecut nici acum peste moartea soțului

Carmen Tănase a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de Victor Parhon. Cei doi au fost de nedespărțit până când acesta a decedat.

Iubirea lor a fost una specială, care, însă, s-a terminat mult prea repede. A rămas doar cu fiul său, Tudor, care îi amintește mereu de cel care pe care l-a iubit.

Actrița a rămas văduvă încă de la 39 de ani și nu și-a mai refăcut viața de atunci. Carmen Tanase spune că nu s-a vindecat niciodată de această pierdere, dar scena a ajutat-o să facă mai ușor față durerii, povestește Carmen Tănase în podcastul Acasă la Măruță.

Când urcă pe scenă, uită de tot și trăiește din plin momentul acela, dar când revine la viața normală, suferința vine și ea, notează BZI.ro.

“Nu a vindecat-o niciodată, dar pe scenă uiți. Pe scenă nici nu îți mai e rău. Pe scenă se întâmplă un miracol. Poate nici nu e un miracol, te concentrezi și uiți. A fost scăpare, scena e o scăpare. Și acum, când urc pe scenă, parcă nu mai există nimic, parcă e totul ca înainte.

Când se termină spectacolul revii la realitatea crudă. Pentru mine scena este, a fost și va fi partea frumoasă a vieții mele. Împreună cu băiatul meu. Scena și băiatul meu luminează viața mea”, a mai spus Carmen Tănase.