Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Dan Capatos trece prin momente cumplite, iar în această perioadă este în doliu. El a făcut o postare tristă prin intermediul conturilor sale personale de pe platformele de socializare.

Astăzi aducem cu regret vești triste din familia jurnalistului Dan Capatos. Tatăl său a plecat din această lume, iar Dan a dorit să împărtășească durerea sa cu fanii săi. Anunțul a fost făcut pe pagina personală de Instagram a prezentatorului de la Xtra Night Show.

Dan Capatos este un jurnalist foarte apreciat în România. A început cariera sa în presă la vârsta de 19 ani, la Evenimentul Zilei, unde și-a consolidat abilitățile și pasiunea pentru jurnalism. Ulterior, a lucrat și ca redactor-șef adjunct la aceeași publicație. Dan este absolvent al Facultății de Jurnalism, iar după această experiență a continuat să se dezvolte profesional ca junior editor la Revista Playboy.

Dan Capatos a intrat în lumea televiziunii ca prezentator al emisiunii VDTD de la Antena 3, iar mai târziu a devenit șef de secție de Monden la Antena 1. A devenit cunoscut publicului larg odată cu emisiunea „Dimineața devreme”, pe care a prezentat-o alături de Cristina Cioran și Cristina Dochianu.

Cu timpul, Dan a devenit faimos pentru emisiunea sa „Un show păcătos”, în care a fost însoțit de comediantul Cătălin Bordea și Siviu Andrei. La această emisiune s-au remarcat și asistente celebre precum Daniela Crudu, Bianca Drăgușanu, Mădălina Pamfile, Ana Maria Mocanu și altele.

Cu siguranță, în acest moment greu, Dan Capatos are nevoie de sprijinul și încurajările noastre. Îl știm drept un profesionist dedicat și un om deosebit, așa că suntem alături de el în această perioadă dificilă.

Să ne amintim mereu de importanța familiei și să fim recunoscători pentru clipele prețioase pe care le împărtășim cu cei dragi. Viața este scurtă și nepredictibilă, așa că trebuie să prețuim fiecare moment alături de cei dragi.

Vă încurajăm să trimiteți gândurile voastre bune și cuvintele de încurajare către familia lui Dan Capatos în această perioadă dificilă. Împreună putem face diferența și să oferim sprijinul de care au nevoie în acest moment.