Astăzi, vrem să vă aducem trista veste despre moartea mamei dragi a prezentatoarei de televiziune Iuliana Tudor. În spatele zâmbetului său mereu fermecător, ea traversează o perioadă dificilă de doliu.

Săptămâna trecută, în data de 8 noiembrie 2023, mama sa, Elena Tudor, a părăsit această lume în mod neașteptat. Această veste dureroasă a fost înconjurată de intimitate și discreție, așa cum și-a dorit Iuliana.

Mama Iulianei Tudor a fost o ființă excepțională, care a adus lumină și caldură în viața celor din jurul ei. La înmormântarea sa, preotul paroh David a numit-o o „om-lumină”.

Cu o voce tremurândă, Iuliana Tudor a împărtășit cu noi această durere profundă care o cuprinde. „Cu adâncă tristețe, vă anunț că mama mea a plecat în lumea celor drepți pe 8 noiembrie, în ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil. Ea a fost întotdeauna o forță impresionantă în viața mea și sunt recunoscătoare că sunt fiica unei luptătoare pentru viață!”, a scris ea.

În aceste momente de mare tristețe, Iuliana Tudor este recunoscătoare pentru sprijinul și mesajele de condoleanțe. Împreună cu tatăl ei, se roagă pentru odihna sufletului mamei lor. Știm că mama ei va rămâne mereu în inimile noastre și ne va proteja din cer, așa cum a făcut-o și pe pământ.

Ceremonia de înmormântare s-a desfășurat în intimitatea casei familiei Tudor, alături de cei apropiați. A fost un moment solemn și discret, cu puține persoane prezențe.

Elena Tudor a fost ultima dată văzută în public la lansarea cărții „Fericirea nu costă nimic”, scrisă de fiica sa Iuliana. Fericirea nu costă nimic, ce a avut loc pe 26 octombrie 2023.

În aceste zile grele, vă rugăm să respectați intimitatea familiei Tudor și să transmiteți gândurile voastre bune pentru Iuliana Tudor și familia ei. Vom ține minte întotdeauna cu dragoste și recunoștință cuvintele frumoase pe care le-a transmis Iuliana în memoria mamei sale. Să ne amintim de ea în clipe de liniște și îi dorim un somn veșnic liniștit.