Este zi de doliu în familia Laurei Cosoi! Mama actriței a murit, iar ea a făcut o postare tristă prin intermediul rețelelor de socializare. Vedeta trece prin momente foarte grele, însă încearcă să fie puternică în continuare. Iată ce a transmis!

Mama Laurei Cosoi, Ligia, a murit Laura Cosoi și mama ei, Ligia

Laura Cosoi trece prin clipe cumplite și asta pentru că femeia care i-a dat viață a decedat. Ligia Cosoi s-a confruntat cu grave probleme de sănătate timp de mai mulți ani.

Laura Cosoi este în doliu! Mama actriței a murit

Laura Cosoi este în doliu, asta după ce mama ei s-a stins din viață. Actrița trece prin momente foarte grele și le-a transmis vestea tristă fanilor săi de pe conturile sale personale de pe platformele de socializare.

Vedeta a postat două fotografii cu mama ei, una din tinerețe și una cu ea și femeia care i-a dat viață și a scris un mesaj emoționant.

Anunțul a fost făcut chiar de actriță pe pagina sa de Facebook.

„Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră”, a scris aceasta.

Mama actriței s-a confruntat cu probleme de sănătate

În anul 2008, mama Laurei Cosoi a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. În anul 2021, Ligia Cosoi a învins lupta cu boala grea. Pe atunci, în cadrul unui proiect organizat de Asociaţia „Bucuria de a fi”, femeia a vorbit despre boala cu care s-a confruntat timp de foarte mulți ani de zile, dar și despre cum a aflat ce problemă de sănătate are.

Mama actriței declara atunci că a descoperit tratamentele naturiste, care au ajutat-o foarte mult în acea perioadă. Cu toate că a urmat aceste tratamente, ea a făcut și chimioterapie și radioterapie.

Laura Cosoi, despre relația cu mama ei

În vara acestui an, Laura Cosoi a vorbit în cadrul unui interviu despre relația pe care o avea cu mama sa.

„Eu întotdeauna am avut o relație bună cu mama. Mai puțin atunci când m-am lăsat de dans sportiv. Nu știu dacă neapărat s-a schimbat foarte mult, nu știu dacă ea mă vede pe mine altfel, dar ceva s-a schimbat. Sigur nu și-a imaginat deloc această viață cu mine în calitate de mamă.

Așa mi-a spus, că nu și-a imaginat că o să am trei fetițe, trei copii. Dar pot spune că e foarte mulțumită că, în continuare, îmi exercit meseria. Pentru ea e foarte important și întotdeauna îmi spune «Ai grijă de carieră, nu o neglija, ție-ți stă bine să faci asta, întotdeuana vei fi fericită dacă vei și munci»”, spunea vedeta, pentru Unica.