Andra, în vâstă de 37 de ani a făcut parte din juriul „Vocea României”, alături de Smiley, Tudor Chirilă și Irina Rimes, în sezonul 8.

Vedeta a părăsit destul de repede scaunul de jurat, iar în locul ei a venit atunci Horia Brenciu. În urmă cu ceva timp, Andra a dezvăluit motivele pentru care a refuzat să mai facă parte din show.

„Percepția mea față de «Vocea României» era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni.

Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența «Vocea României»”, a mărturisit vedeta în cadrul podcastului moderat de Mihai Morar, potrivit Click.

„Și eu m-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față.

Fac față, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente”, a mai adăugat Andra, care a realizat că trebuia să intre într-un joc care nu îi făcea tocmai plăcere, după cum a explicat chiar ea.

„M-am dus, mi-au promis producătorii că n-o să fie pe ceartă și o să fie ca afară, când nu se schimbă respectul dintre antrenori (…) Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla.

Eu trebuia să fiu rea, că ăsta era show-ul. Intri într-un joc în care nu-ți face plăcere.

Nu pot să zic că mi-a plăcut battle-ul ăsta dintre antrenori, pentru că nu sunt genul care să răspundă la asta.

Atunci am răspuns, eu sunt o persoană competitivă, sunt o persoană care să spună lucrurilor pe nume. La final am spus că trebuie să vină altcineva în locul meu”, a mai dezvăluit Andra în interviul oferit lui Mihai Morar la „Fain și Simplu”.