Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

 

Dragii mei, am vești minunate pentru toți fanii trupei Azur! Solistul Nelu Vlad, care a fost diagnosticat cu un hematom pe creier, se va externa în curând din clinica din Cluj.

Am vorbit în exclusivitate cu el și ne-a dezvăluit că își face mari planuri pentru revenirea pe scenă într-un spectacol grandios. Dar să aflăm mai multe și de ce a decis să nu se întoarcă în București în perioada de recuperare.

Nelu Vlad se pregătește de revenire!

Nelu Vlad, solistul trupei Azur, care a fost diagnosticat cu un hematom pe creier, a vorbit exclusiv pentru Playtech Știri și ne-a împărtășit cu bucurie că se simte mult mai bine și că medicii s-au arătat optimiști în privința externării sale. Cu toate acestea, recunoaște că recuperarea necesită odihnă și o perioadă de calm:

„Mă bucur să vă spun că mă simt mult mai bine și se pare că, în curând, voi fi externat. Medicii mi-au recomandat să iau puțină odihnă și să mă feresc de stres și oboseală. Dar nu voi rata concertul de la Sala Palatului din data de 12 martie 2024! Am muncit mult pentru acest spectacol și sunt convins că va fi un moment extraordinar!”

Alegeri înțelepte pentru recuperare

De ce Nelu Vlad a decis să nu se întoarcă la București după externare? Artistul ne-a dezvăluit că se va îndrepta spre Brăila, orașul său natal, unde se simte mai bine și unde se așteaptă să se refacă rapid. În plus, soția lui are și ea probleme de sănătate și are nevoie de sprijinul lui:

„După externare, voi merge direct la casa mea din Brăila. Acolo mă simt în siguranță și cred că recuperarea mea va fi mai rapidă acolo. Și soția mea are propriile ei probleme de sănătate, așa că ne vom susține unul pe celălalt, așa cum am făcut mereu. Ea este îngrijorată pentru mine în momentul de față, iar eu sunt recunoscător pentru asta.”

Nelu Vlad a fost internat în spitalul din Cluj pe data de 27 ianuarie 2024, după ce a simțit o dezechilibrare bruscă și a avut probleme cu vederea în timpul unui spectacol. Cu toate că situația era gravă, el și-a terminat recitalul cu profesionalism pentru a nu-și dezamăgi fanii prezenți.

Spectacolul mult-așteptat: cât costă să-l asculți pe Nelu Vlad?

Nelu Vlad și trupa sa vor încânta publicul din Sala Palatului cu cele mai frumoase piese din repertoriu, inclusiv hiturile „Se mărită Mona!”, „Lanțul de iubire”, „La o masă mai retrasă” și „Pe nisipul de la mare”. Biletele au prețuri variate, începând de la 75 de lei și ajungând până la 200 de lei în zona VIP. Artisul ne-a dezvăluit că își dorește să aibă o invitată specială pe scenă, nimeni alta decât Corina Chiriac, o mare artistă din „Generația de Aur”:

„Sunt extrem de fericit să vă dezvălui că o voi invita pe Corina Chiriac să cânte alături de noi în acest spectacol. Va fi o surpriză extraordinară!”

Așadar, fanii trupei Azur pot fi nerăbdători, căci Nelu Vlad se pregătește de o revenire spectaculoasă pe scena muzicală. Să îl susținem cu toții și să ne bucurăm de momentele magice pe care ni le pregătește!

Articol inspirat de: Playtech