Nu ai mancat piept de pui mai gustos – secretul este in aceasta marinada Datorită marinadei originale, puiul va prinde un gust şi o aromă fantastica. Marinada poate fi folosită pe orice tip de carne, dar după părerea noastră are cel mai bun gust cu pui, piept de curcan şi muşchiulet de pui/curcan. Avem nevoie: • piept de pui – 500 g, • ouă – 2 buc., • amidon 1 lingura, • muştar 1 lingură, • ulei vegetal – 2 linguri, • turmeric – 1 ligurita • condimente de pui – 2 lingurite, • ardei iute (poate fi proaspat tocat bucatele mici sau pudra), piper negru, piper, susan, sare. Cum se prepara: Pregatim un bol in care batem ouale impreuna cu condimentele (fara susan) pana rezulta o compozitie omogena. Apoi adaugam mustarul, amidonul si amestecam bine. Turnam ulei, adaugam sare dupa gust si amestecam din nou. Taiem pieptul feliute si saram pe ambele parti. Inmuiem feliutele de carne in marinada si lasam aproximativ 2 ore.   Sfat: Pentru un rezultat mai gustos, moale si succulent, recomandat este sa lasam carnea in marinata peste noapte. Incingem tigaia cu ulei, punem carnea si prajim pe ambele parti pana se rumeneste. Presaram semintele de susan si ierburile tocate si putem servi. Pofta buna sa aveti!