Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Laurentiu Reghecampf, tata pentru a patra oară! Corina Caciuc a adus pe lume un nou membru al familiei și nu a ezitat să împărtășească emoția acestui moment minunat. Iată mesajul plin de bucurie pe care l-au transmis!

Este o zi specială pentru familia lui Laurentiu Reghecampf! Partenera sa, Corina Caciuc, tocmai a adus pe lume un copil sănătos.

Antrenorul este foarte fericit și abia așteaptă să-și țină în brațe cel de-al patrulea fiu. Vestea sarcinii a umplut inima sa de bucurie, iar acest moment este cu adevărat special!

Corina Caciuc și Laurentiu Reghecampf sunt împreună de aproximativ doi ani și au trăit cele mai frumoase momente ale vieții de familie. S-au bucurat de nașterea unui băiețel perfect sănătos și acum familia lor s-a mărit!

Corina a fost cea care a împărtășit vestea pe rețelele de socializare și a publicat o imagine specială din spital, în timp ce își ține bebelușul la piept. Atât ea, cât și Laurentiu sunt extrem de fericiti și nerabdatori să trăiască viața în patru, alături de bebelușul lor și de fiul lor mai mare, Liam.

”Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte”, a scris Corina Caciuc pe Instagram, emoționată de noua adiție în familie.

Laurentiu Reghecampf nu este străin de a fi tată, fiind deja părinte a trei copii. Antrenorul are deja un fiu cu prima sa soție, Mariana, și un fiu cu Anamaria Prodan. După ce a început relația cu Corina Caciuc, nu a durat mult până când s-a bucurat de fericirea de a mai deveni tată.

De data aceasta, partenera sa i-a oferit cel de-al patrulea fiu. Numele micuțului nu a fost dezvăluit încă, dar s-a confirmat că este băiețel.

Laurentiu Reghecampf și Corina Caciuc au format o familie frumoasă și fericită, în care iubirea și bucuria sunt în centrul atenției. Fiecare nouă adiție în familie aduce cu sine o emoție de nedescris și confirmă faptul că dragostea lor este cu adevărat specială.