Nuntă și iubire atipică pentru o femeie din Brazilia. La 37 de ani, după o viață petrecută în singurătate, timp în care a căutat bărbatul perfect alături de care să își construiască o familie, totul fiind în zadar, Meirivone Rocha Moraes a luat o decizie radicală.

Cea care a adus-o pe lume a fost cea care a venit cu idea, iar ea a îmbrățișat totul cu inima deschisă, fiind acum și soție, dar și mamă.

Meirivone Rocha Moraes are soț și copil din cârpe
Povestea de iubire a început în urmă cu mai bine de un an, atunci când mama i-a dăruit un bărbat confecționat din cârpe, de care Meirivone Rocha Moraes s-a îndrăgostit pe loc, devenindu-i astfel, la scurt timp, și soție.

Nunta celor doi a fost una grandioasă, cu sute de invitați alături, cu multe emoții la purtător, prin care tânăra și-a îndeplinit cel mai mare vis.

„A fost o zi superbă, foarte importantă pentru mine şi plină de emoţie. E un bărbat pe care mi l-am dorit mereu în viaţa mea.

E minunat să fiu căsătorită cu el”, a declarat Meirivone, conform presei de pete hotare.
Femeia, care acum are și un copil în vârstă de un an, tot din cârpe, pe nume Marcelino, spune că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, relația cu Marcelo, soțul ei, fiind perfectă. Ba mai mult decât atât, ea declară că femeile din jurul ei o invidiază pentru bărbatul pe care și l-a ales.

„Nu mă cert cu el, nu se contrazice cu mine şi mă înţelege orice ar fi. Marcelo e grozav şi fidel. E un bărbat minunat, iar toate femeile sunt geloase”, spune Meirivone despre cadoul mamei sale.

Însă, deși totul decurge perfect în familia lor, Meirivone Rocha Moraes i-a găsit, totuși, celui pe care l-a făcut tată un defect. Deși spune că este un bărbat pe care multe femei și l-ar dori, se pare că Marcelo nu face niciun efort pentru a aduce bani în casă, toate greutățile fiind pe umerii ei.

„Are multe calităţi, dar e cam leneş şi nu munceşte deloc. Dar eu sunt o luptătoare şi fac totul pentru noi”, a mai spus brazilianca.