O poveste despre viață și vindecare: Planta care mi-a schimbat soarta

Un roman împărtășește povestea sa despre viață și lupta cu o boală nemiloasă. Această relatare oferă speranță multor oameni, așa că vă invităm să citiți mai departe!

„În 2002, medicii mi-au descoperit o tumoare benignă pe creier. Am fost internat rapid la Bucuresti pentru operație. Cu o dimensiune de 5,5 cm, tumoarea a fost îndepărtată cu succes. Din punctul meu de vedere, neurologii de acolo sunt cei mai buni din Romania.

La doi ani după, tumoarea a reapărut, pare că a fost metastazică, având aproximativ aceeași dimensiune. Aveam nevoie de o altă operație, folosind tehnica laserului, dar am rămas paralizat pe partea stângă (braț și picior). Tumoarea a fost analizată și s-a constatat că era atipică.

După aceasta, m-am adresat oncologilor, am urmat radioterapia, însă fără rezultate. Boala a recidivat, iar o nouă operație a fost programată. La centrul de reabilitare am întâlnit un bărbat care mi-a schimbat viața. Acesta suferea de cancer la rinichi și fusese avertizat că mai are doar câteva luni de trăit.

Șansa i-a făcut cunoștință cu o doamnă care i-a dezvăluit secretul unei plante vindecătoare: socul. Acest arbust, ce crește mai ales în deșert și pe lângă râuri, cu precădere în Macedonia, are fructe asemănătoare cu afinele.

Socul ajunge la maturitate la sfârșitul lunii august până în septembrie. Fructele trebuie să fie foarte coapte pentru a-și manifesta proprietățile terapeutice.

Odată culese, ele se spală și se pun într-un borcan, în straturi alternante cu zahăr, până la umplere. Borcanul se lasă la soare pentru fermentare timp de două săptămâni, apoi se sigilează și se păstrează la frigider.

Se recomandă prepararea a 2-4 borcane pentru a ajunge pe parcursul întregului an. Doza zilnică este de cel puțin o linguriță dimineața pe stomacul gol, cu 10 minute înainte de masă.

Când am aflat prima dată de această plantă, istoria celor care au beneficiat de pe urma ei m-a convins. Un cunoscut a început să consume soc după ce fusese diagnosticat, iar la cinci luni după, încă trăia!

Ulterior, la control, bărbatul a descoperit că boala dispăruse. Am urmat și eu exemplul și, după două luni dedicate preparării, am început să consum socul.

De atunci au trecut patru ani fără recidivă. Am povestit multor persoane despre efectele socului și chiar medicul meu mi-a confirmat că un pacient de-al său, diagnosticat cu cancer la sân, s-a vindecat folosind acest remediu.

Socul poate fi combinat cu medicamentele prescrise, oferind beneficii evidente sistemului imunitar și ajutând în alte afecțiuni. Trebuie culese doar fructele coapte, evitându-le pe cele verzi!

Fructele ar trebui să fie moi și negre la culoare. Consumul socului poate fi inițial neplăcut, dar cu timpul vă obișnuiți. Asigurați-vă că aveți o toaletă în apropiere deoarece efectele digestive pot fi rapide.

Chiar și cei ce doresc să-și întărească sistemul imunitar pot consuma soc. Ajută și în cazurile de gripă.

Vă doresc tuturor sănătate, fericire și o vindecare rapidă!” Această poveste ne arată că uneori secretele vindecării sunt la îndemâna noastră, doar că avem nevoie de cineva care să ne deschidă ochii.

Împărtășiți-ne gândurile voastre despre această poveste. V-a inspirat să faceți o schimbare în viața voastră?