Limbajul trupului; de multe ori îți spune mult mai mult decât ar putea face vreodată cuvintele.

Este un instrument incredibil de important atunci când vine vorba de stabilirea relațiilor, deoarece majoritatea emoțiilor sunt comunicate non-verbal.

 

Deci, atunci când suntem în contact cu alți oameni, spunem mult mai mult decât spunem doar cu cuvintele noastre. Nu este vorba despre ceea ce spunem exact, ci despre cum ne simțim atunci când o spunem.

Poate fi dificil să vorbim despre sentimentele noastre, motiv pentru care adesea ne comunicăm emoțiile prin limbajul corpului.

 

Acest lucru poate arăta clar altor persoane dacă există o semnificație subiacentă a ceea ce spunem și cum ne raportăm la ei. De aceea, limbajul corpului este important atunci când intrați în contact cu tot felul de oameni.

Limbajul corpului ne poate spune multe despre cine suntem și despre cum ne raportăm la mediul înconjurător. Care este postura ta obișnuită în șezut? Poate dezvălui multe despre personalitatea ta.

 

 

Poziția A Oamenii care stau așa sunt foarte creativi și carismatici. Sunt spontani și nu se gândesc prea mult la deciziile pe care le iau.

Acest lucru poate cauza unele probleme din când în când, dar farmecul lor natural îi va ajuta să iasă dintr-o situație lipicioasă.

Acești oameni văd viața ca pe o aventură și sunt deschiși către noi experiențe. De asemenea, sunt foarte populari și își fac cu ușurință noi prieteni, deși multe dintre aceste relații sunt trecătoare.

 

Poziția B Oamenii care stau în această poziție sunt adevărați visători. Au o imaginație bogată și se pot pierde complet într-o visare cu ochii deschisi. Sunt foarte empatici și pot intra cu ușurință în contact cu alți oameni, dar uneori se pun pe fundal din această cauză. Sunt foarte buni ascultători și sunt puternic în contact cu propriile sentimente.

 

Poziția C Aceștia sunt oameni haotici care au multe probleme în a se concentra și a sta nemișcați. Mințile lor sunt mereu în mișcare și adesea vorbesc înainte de a se gândi la impactul cuvintelor lor.

Se plictisesc ușor și au o durată scurtă de atenție. Ele strălucesc cel mai mult într-un mediu rapid, cu o mulțime de stimuli. În relații, ei pot deveni rapid și dezinteresați și au nevoie de cineva care să se poată respinge.

 

Poziția D Aceștia sunt adesea oameni foarte inteligenți care sunt buni gânditori raționali. Sunt punctuali, îngrijiți și ordonați. Casele lor sunt adesea foarte curate și îngrijite, iar totul are propriul său loc.

Sunt puțin rezervați și nu vor dezvălui rapid totul despre ei înșiși. Cu toate acestea, sunt foarte sinceri și nu le place să bârfească. Ei rămân calmi în orice situație și nu își pierd ușor perspectiva.

 

Poziția E Acești oameni sunt foarte orientați spre obiective și își prețuiesc foarte mult cariera. Ei acordă importanță stabilirii unor obiective ambițioase pentru ei înșiși și nu sunt mulțumiți cu mai puțin.

La nivel personal, le place să-și stabilească obiective, de exemplu, când vine vorba de sănătate și dragoste. Sunt foarte perfecționiști în ceea ce privește totul, inclusiv propriul lor aspect.

Acest lucru îi face uneori să piardă din vedere ceea ce au deja, deoarece aspiră mereu la mai m