Tava de copt de 20 x 30 cm
Ingrediente:
40 de biscuiti
500 grame branza de vaci
375 mililitri smantana
80 grame praf de budinca
80 mililitri lapte
200 grame zahar
180 mililitri lapte pentru insiroparea biscuitilor
In plus:
150 de grame de ciocolata
150 mililitri de frisca
100 de grame de ciocolata alba rasa
Mod de preparare:
1. Puneti biscuitii in lapte pentru cateva secunde si aranjati un strat in tava.
2. Amestecati branza de vaci cu zaharul, bateti smantana impreuna cu praful de budinca si laptele pana obtineti o crema stabila.
Reduceti viteza si adaugati branza, mixand pana obtineti un amestec neted.
3. Luati jumatate din crema si intindeti uniform peste stratul de biscuiti.
Luati un al doilea strat de biscuiti si inmuiati-i in lapte si aranjati deasupra cremei.
Adaugati cealalta jumatate a cremei uniform peste stratul de biscuiti si terminati cu un ultim strat de biscuiti, dupa ce i-ati scufundat in lapte.
4. Se da la frigider pentru cateva ore sau peste noapte.
In plus puteti amesteca frisca cu ciocolata si sa faceti o glazura pentru a decora prajitura, apoi puteti presara cu fulgi de ciocolata.
Sursa: https://bucatarianoastra.online/