Tava de copt de 20 x 30 cm

Ingrediente:

40 de biscuiti

500 grame branza de vaci

375 mililitri smantana

80 grame praf de budinca

80 mililitri lapte

200 grame zahar

180 mililitri lapte pentru insiroparea biscuitilor

In plus:

150 de grame de ciocolata

150 mililitri de frisca

100 de grame de ciocolata alba rasa

Mod de preparare:

1. Puneti biscuitii in lapte pentru cateva secunde si aranjati un strat in tava.

2. Amestecati branza de vaci cu zaharul, bateti smantana impreuna cu praful de budinca si laptele pana obtineti o crema stabila.

Reduceti viteza si adaugati branza, mixand pana obtineti un amestec neted.

3. Luati jumatate din crema si intindeti uniform peste stratul de biscuiti.

Luati un al doilea strat de biscuiti si inmuiati-i in lapte si aranjati deasupra cremei.

Adaugati cealalta jumatate a cremei uniform peste stratul de biscuiti si terminati cu un ultim strat de biscuiti, dupa ce i-ati scufundat in lapte.

4. Se da la frigider pentru cateva ore sau peste noapte.

In plus puteti amesteca frisca cu ciocolata si sa faceti o glazura pentru a decora prajitura, apoi puteti presara cu fulgi de ciocolata.

Sursa: https://bucatarianoastra.online/