Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Pentru prepararea aluatului galben:

  • 4 ouă
  • 250 g făină
  • 150 g zahăr
  • 100 ml ulei
  • 100 ml apă călduță
  • 1/2 pachet praf de copt

Pentru prepararea aluatului de cacao:

  • 4 ouă
  • 220 g făină
  • 30 g cacao
  • 150 g zahăr
  • 100 ml ulei
  • 100 ml apă călduță
  • 1/2 pachet praf de copt

Pentru crema:

  • 3 pachete de praf de budinca
  • 900 ml lapte
  • 200 g zahăr pudră
  • 350 g unt (sau margarină)

Pentru glazura:

  • 200 g ciocolată
  • 15-30 ml ulei

Mod de preparare:

Se bat galbenusurile spumă cu zahărul, apoi li se adaugă treptat uleiul, apa călduță, făina amestecată cu praful de copt și albușurile bătute spumă.

Procedura este aceeași și pentru aluatul de cacao. Aluatul se coace la 180 de grade Celsius într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Budinca se fierbe în 900 ml de lapte și se lasă să se răcească. Untul se bate spumă cu zahărul, apoi se adaugă pudinportul răcit.

Fiecare foaie de aluat se taie în două și se asamblează alternând straturi de cremă și foi: prima este de cacao, urmată de cremă, apoi de foaia galbenă, cremă, și tot așa.

Deasupra se poate turna un strat de glazură de ciocolată.