Lista de ingredinte:

Ingrediente blat:
– 12 linguri de făină;
– 9 linguri de lapte;
– 2 ouă;
– 9 linguri de zahăr pudră;
– 9 linguri de ulei;
– 1 esență de vanilie;
– 1 praf de copt;

Ingrediente compoziție:
– 2 ouă;
– 1/2 de kilogram de brânză de vaci;
– coaja de la o portocală confiată
– zahăr după gust;

Cum se prepara:

Pornim cuptorul si il setam la 180 grade, iar daca este cu ventilatie il setam la 150 grade.

Pentru inceput batem ouăle cu puțină sare. Sunt gata doar atunci când acestea devin foarte albe și volumul lor se dubleaza. Peste amestecul de oua adaugam zahăr pudră, esenta de vanilie, uleiul și laptele.

Amestecam făina cu praful de copt, dupa care se adauga împreună în restul compoziției. Amestecam bine până când se formează aluatul.
De preferat este sa folosim o tava 20*30 cm pe care o tapetam cu hartia de copt si turnam 1/2 din compozitia obtinuta.

Bagam tava in cuptorul preincalzit pentru 15 minute. Blatul trebuie sa prinda o consistenta ok.

In acest timp, pregatim crema. Adaugam toate ingredientele intr-un bol si amescam foarte bine pana cand se omogenizeaza. Optional mai putem adauga orice esenta dorim. In cazul in care compozitia obtinuta nu este suficient de moale, mai punem un ou.

Dupa ce scoatem blatul din cuptor, turnam crema iar peste crema turnam compozitia de blat ramasa si mai bagam la cuptor inca 30 de minute

Scoatem din cauptor cand aceasta este rumenita. Lasam sa se raceasca dupa care putem presara zahar pudra.