Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!

Pe 22 martie, Kate a dezvăluit într-un anunț video emoționant că are cancer,  pentru care urma un tratament preventiv.

Dezvăluirea i-a determinat pe fanii regali din întreaga lume să trimită urări de bine, inclusiv felicitări scrise de mână, la care mulți au primit răspunsuri oficiale din partea Prințesei de Wales.

Printre aceștia se numără și Allexmarie, o susținătoare de-ale prințesei Kate, care a decis să își arate recunoștința față de aceasta printr-o scrisoare:

,,În ianuarie, când am fost informați că frumoasa noastră Prințesă de Wales a suferit o intervenție chirurgicală, i-am trimis o felicitare cu cele mai sincere urări de vindecare și, bineînțeles, multe urări de iubire.”, a declarat Allexmarie conform The Independent.


În timp ce soția sa se luptă cu cancerul, Prințul William a fost surprins bucurându-se de momente unice alături de o femeie foarte apropiată lui.

Prințul William, care pare să fie extrem de afectat de diagnosticul de cancer al soției sale, Kate Middleton, a fost văzut bucurându-se de o ieșire la pub cu soacra sa în weekend.

Prințul de Wales, despre care se știe că este aproape de socrii săi, a apărut într-un pub din North Norfolk împreună cu mama Prințesei Kate, Carole Middleton.

Pe măsură ce își continuă tratamentul pentru cancer, Prințesa de Wales devine mai puternică și suportă cu stoicism chimioterapia.

Prințul William, Prințesa Kate și cei trei copii ai lor se bucură de compania Carolei Middleton, care stă alături de cei mici, încercând să-i protejeze de tot stresul care apasă pe umerii familiei regale.

Cum au fost surprinși Prințul William și soacra lui. Cei doi se grăbeau. Potrivit editorului Daily Mail, Richard Eden, Prințul William a fost văzut relaxându-se cu Carole în weekend. Cei doi păreau grăbiți, dar calmi:

„Prințul William a intrat într-un pub din North Norfolk în weekend cu soacra sa”, a scris el în articolul său din Daily Mail.

Carole, în vârstă de 69 de ani, este foarte apropiată de fiica ei cea mare și a fost etichetată o „siluetă asemănătoare lui Mary Poppins” pentru nepoții ei, Prințul George, în vârstă de zece ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani și Prințul Louis, în vârstă de cinci ani:

„Catherine poate avea 42 de ani, dar încă este fetița lui Carole și să o vezi trecând prin asta, rezistând presiunii pe care o are asupra umerilor ei, cred că îi este foarte greu”, au declarat anterior expertul regal Jennie Bond și pentru Mirror.