Părintele Arsenie Boca

Cu regret, vrem să vă informăm că una din cele mai şocante profeții ale părintelui Arsenie Boca se referă la siguranța României. A afirmat că Rusia are intenția de a ataca țara noastră, iar această estimare s-a confirmat de-a lungul timpului.

Părintele Arsenie Boca, renumitul călugăr și spiritualist român, a lăsat în urma lui o serie de predicții uluitoare care s-au concretizat în realitate. Printre acestea, una se referă direct la Rusia și la planurile sale bătăioase.

Conform cuvintelor părintelui, România va fi invadată de Rusia, Bulgaria și Ungaria, dar apoi, aceste ţări vor fi lovite de niște „bolovani de foc”, aducând practic haos și distrugere.

Povestind celor din jur, călugărul a afirmat că Bucureștiul, capitala României, are privilegiul unei unice șanse de răscumpărare. „S-a ouat de două ori, iar următoarea dată o să dispară de pe harta pământului, iar apoi o mare catastrofă se va abate asupra orașului pentru că foarte multe păcate sunt acolo.”

Aceste profeții enigmatice nu se opresc aici. Părintele Arsenie Boca a vorbit și despre izbăvirea pe care o așteaptă toți creștinii ortodocși. El a afirmat că există speranță pentru români dacă rămân pe calea cea dreaptă și cred că vor exista oameni mântuiți în țara noastră.

„Va veni de la răsărit un om cu stea în frunte, dar aceasta va fi peste foarte mulți ani și nouă nu ne va fi dat să vedem.” Aceasta este o referință clară la un lider demn de apreciere și încredere care va veni într-un viitor foarte îndepărtat.

Este uimitor cum profețiile părintelui au rămas vii și în secolul XXI. Încă din anii 1940, Arsenie Boca avertiza că prigoana va veni dinspre Apus, în timp ce un popor fără cruce se va ridica din Răsărit. Totuși, el a confirmat că oamenii cu inimă curată vor fi mântuiți.

Arsenie Boca, starețul Manastirii Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus și apoi al Manastirii Prislop, a fost o personalitate puternică care a atras mii și mii de credincioși. Din cauza influenței sale, a fost asuprit de Securitatea vremii. A transmis tuturor că vor veni vremuri grele și că doar cei buni vor face sacrificii mari.

“Vor veni timpuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, care călătorește alături de fiecare persoană de la naștere la moarte. Chiar și cei aleși vor cădea. Îmi pare rău că sunteți ultima generație care se va confrunta cu toate acestea. Veți fi trecuți prin sita greutăților. Vor impune impozite și taxe grele și vor limita totul” a mai prezis părintele Arsenie Boca.

Este greu de crezut cât de actuală este prezicerea părintelui Boca în lumea agitată în care trăim astăzi. Suntem cu toții conștienți de tensiunile politice și economice din regiunea noastră. Este important să ne amintim de înțelepciunea și profetismul acestui călugăr remarcabil, care a lăsat ca moștenire cuvinte care ne pot ghida în timpurile grele pe care le traversăm.