Renumitul profet francez Nostradamus ar fi prezis declansarea celui de-al Treilea Razboi Mondial, in cadrul unui razboi major ce urmeaza sa aiba loc in Israel.

Multi oameni cred ca cuvintele astrologului se implinesc. Ce a prezis el despre „Orasul lui Dumnezeu” si evenimentele viitoare?

Cat de veridice sunt profețiile lui Nostradamus?

Michel de Nostredame, cunoscut in prezent sub numele de Nostradamus, a murit in anul 1566.

A fost un astrolog francez renumit, care s-a ocupat de mai multe activitati. A fost farmacist, medic si clarvazator. Lucrarea sa, „Les Prophéties”, publicata in 1555, i-a crescut popularitatea.

„Les Prophéties” reprezinta o colectie de 942 de catrene poetice, despre care se spune ca prezic evenimentele ce urmeaza sa se intample pe planeta Pamant. Nostradamus a sustinut ca si-a creat profețiile pe baza informatiilor astrologice, dar a fost intens criticat pentru incompetenta.

Cercetarile efectuate asupra profețiilor lui Nostradamus arata ca o mare parte din „Les Prophéties” sunt parafraze ale unor colectii de profeții antice despre sfarsitul lumii, in principal bazate pe Biblie, completate cu diverse referinte la evenimente istorice proiectate in viitor.

Ce a prezis astrologul francez despre Israel

Nostradamus a vorbit despre un al Treilea Razboi Mondial in catrenele sale, asociat cu un conflict ce va izbucni in „Orasul lui Dumnezeu”.

In momentul de fata, cand Israel este puternic atacat de gruparea islamista Hamas, multi au sustinut ca se implinesc cuvintele astrologului francez.

Analizand istoric perioada lui Nostradamus, constatam ca „Orasul lui Dumnezeu” se refera la Ierusalim, capitala Israelului. Profetul francez a notat ca in acest oras va avea loc un conflict, in urma caruia marele lider va ceda, declansandu-se astfel al Treilea Razboi Mondial:

„In „Orasul lui Dumnezeu” va fi un tunet puternic/ Doi frati sfasiati de haos in timp ce orasul rezista/ Marele lider va ceda/ Al treilea mare razboi va incepe cand marele oras va arde.”

7 luni de razboi si un al 3-lea Antihrist

Nostradamus a vorbit si despre un mare razboi care va avea loc in anul 2023:

„Sapte luni de Mare Razboi, oameni morti din cauza faptelor rele. Rouen, Evreux nu vor cadea in mainile regelui.”

In anul 2023 se va naste si un al treilea Antihrist, conform lui Nostradamus. Primii doi antihristi ar fi fost reprezentati de Napoleon si Hitler, dupa cum sustine astrologul francez.

„Antihristul va distruge foarte curand pe cei trei/ Douazeci si sapte de ani va dura razboiul sau/ Necredinciosii vor fi morti, captivi sau exilati/ Cu sange, trupuri umane, apa si grindina rosie acoperind pamantul”, potrivit lucrarii „Les Prophéties”.