Bine ai venit sau revenit pe indemnulinimii.ro, site-ul ce incearca in fiecare zi sa va vina in ajutor cu un numar cat mai mare de informatii.

Daca acestea va sunt de folos, nu uitati sa impartiti informatiile si in grupurile din care faceti parte! Va multumim!


Puneți 3 cuburi de gheață în mașina de spălat și nu vă puteți imagina ce se întâmplă cu rufele. Încercați această tehnică fără întârziere. Rezultatele sunt incredibile.

Hainele scoase din mașina de spălat sau uscător vor fi adesea șifonate. Pentru a depăși această problemă, trebuie doar să puneți 2-3 cuburi de gheață în uscător sau în mașina de spălat cu uscător incorporat, apoi să alegeți modul de uscare la temperatură înaltă timp de aproximativ 5 minute.

Cuburile de gheață se vor topi din cauza căldurii din uscător și aburul va ajuta hainele să devină mai netede. Ca rezultat, hainele după uscare vor fi mai netede decât de obicei.

Această metodă de netezire a hainelor la spălare poate fi aplicată la cămăși, tricouri sau pantaloni, rochii.

Dacă nu aveți cuburi de gheață, puteți folosi în schimb un prosop umed. Temperatura înaltă din interior va face ca aburul din prosopul umed să se ridice, ceea ce va îndrepta cutele de pe haine.

Notă: Imediat după uscarea hainelor, ar trebui să le agățați imediat pentru a obține cel mai bun efect.

Dacă nu aveți o mașină de spălat cu uscător incorporat sau un uscător de haine, puteți folosi oțet alb pentru a face hainele mai netede fără a folosi un fier de călcat.

Mai exact, amestecați oțetul cu apă în raport de 1:3 și apoi puneți acest amestec într-o sticlă cu pulverizator. Agățați hainele și pulverizați amestecul pe locurile unde hainele sunt șifonate.

Când hainele sunt complet uscate, cutele dispar. Acest amestec poate, de asemenea, să albească hainele și să înmoaie eficient țesăturile.

Fie că este vorba de spălare manuală sau la mașină, ar trebui întotdeauna să le uscați după ce ați terminat, ceea ce va ajuta la reducerea apariției cutelelor.