Andra Măruță a fost în centrul atenției într-un moment memorabil la Arena Națională, stârnind emoție și entuziasm nu doar în rândul publicului prezent, dar și al celor care au urmărit meciul la televizor. Pe scena, prestația ei a fost ca un vârtej de emoții, interpretând Imnul Național cu pasiune, contribuind astfel semnificativ la atmosfera evenimentului.

Se pare că interpretarea ei a adus noroc echipei naționale de fotbal, care a obținut o victorie de 1-0. Cu toate acestea, a existat un grup de persoane care au criticat prestația artistei, determinând-o pe vedetă să le răspundă prompt.

Andra cântă imnul pe Arena Națională


Andra, aclamată de celebritățile din România

În urma interpretării cu emoție a Imnului Național în fața unei mulțimi impresionante de 50.000 de persoane, Andra a primit laude de la numeroși colegi din industria muzicală. Diverse personalități artistice și-au exprimat admirația pentru performanța memorabilă pe care a oferit-o și pentru contribuția ei remarcabilă la crearea unei atmosfere unice la Arena Națională.

„Cât de frumos, cu adevărat emoționant”, a scris Iulia Vântur. „Superb”, a zis și Diana Baicu, în timp ce Cosmin Seleși a aplaudat-o.

Fanii Andrei au reacționat prompt pentru a-și manifesta entuziasmul și aprecierea pentru prestația ei. Pe rețelele de socializare s-a creat un val de apreciere și partajare de sentimente, iar admiratorii au fost prompti în exprimarea gratitudinii lor pentru momentul unic oferit de către artistă.

„Superb! Ești incredibilă”, „Vocea care reprezintă întreaga țară! Totul la superlativ, așa cum faci de fiecare dată. Mândrii de tine cu toții”, „Doamne, ce voce! Mi-au dat lacrimile. Câte emoții când aud imnul României”, „Inegalabilă a fost interpretarea ta”, sunt câteva din aprecierile primite de Andra, după prestația de pe Arena Națională.

Andra, reacție acidă la adresa celor care o critică

În urma prestației sale memorabile, Andra Măruță a împărtășit cu fanii pe rețelele sociale sentimentele trăite. Vorbind despre această experiență excepțională, artista a exprimat gratitudinea pentru șansa de a interpreta Imnul Național într-un cadru atât de vibrant. Mesajele sale au reflectat atmosfera plină de patriotism și unitate de pe Arena Națională.

Chiar dacă majoritatea utilizatorilor de internet au lăudat-o pentru performanța sa, au existat și unele critici. Andra Măruță a ales să răspundă acestor voci critice prin comentariile sale, demonstrând maturitate și hotărâre în a-și apăra arta și pasiunea în fața oricăror opinii adverse.

„Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță, astfel nu ai fi stâlcit imnul zicând ‘croiește-ți altă soarte’”, a comentat o persoană.

Andra a simțit nevoia să intervină și să le explice tuturor cum au stat lucrurile, de fapt. Artista a mărturisit că pur și simplu a optat pentru varianta oficială a imnului, motiv pentru care s-a creat această confuzie.

„Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult”, este reacția Andrei.