Sănătatea lui Kate Middleton a fost un mister de luni de zile, cu doar câteva actualizări de la Palatul Kensington despre operația ei la stomac în ianuarie.

Prințul William a împărtășit câteva detalii de bază în timpul sarcinilor oficiale. Recent, Kate a dezvăluit că are cancer, deși detaliile specifice sunt private.

În timpul Paștelui, familia a stat trei săptămâni la Anmer Hall din Sandringham, oferindu-le timp împreună.

Kate s-a confruntat cu o atenție atentă când a apărut fotografia ei modificată de Ziua Mamei, dar regina Camilla, care s-a ocupat de criticile publice și din mass-media, o susține.

Regina Camilla, cunoscută pentru experiențele ei media, a vorbit în sfârșit despre Kate după știrile despre cancer. Ea a oferit sprijin înainte de anunțul lui Kate de a ajuta cu furtuna media.

Prințul William a menționat pe scurt sănătatea lui Kate în februarie, dar familia regală a rămas tăcută despre Kate și Regele Charles.

Regina Camilla a menționat-o pe Kate după ce a văzut un semn de la două fete care spunea „Trimite-i dragostea noastră către Kate”, decorat cu inimi și stele. Camilla le-a asigurat pe fete că Kate a apreciat urările amabile și sprijinul.

Actualizările privind sănătatea lui Kate Middleton au fost limitate, dar ea și-a dezvăluit recent diagnosticul de cancer. Regina Camilla, care înțelege provocările mass-media, a vorbit pentru a o susține pe Kate în acest timp.

Prințul William a menționat mai devreme despre sănătatea lui Kate, iar familia a petrecut Paștele împreună la Anmer Hall. În ciuda controlului public, regina Camilla continuă să o susțină pe Kate în călătoria ei de sănătate.